Fenerbahçeİlkay Gündoğan İstanbul'a geldi! Transfer iddiasına yanıt

İlkay Gündoğan İstanbul'a geldi! Transfer iddiasına yanıt

08.08.2024 - 18:56 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına artık saatler kaldı. Heyecan dorukta... Takımlar kadrolarına takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer gelişmelerini sizler için derledik.

Süper Lig'de yeni sezon öncesi kulüplerin transfer hareketliliği devam ediyor. İşte günün öne çıkan transfer haberleri... 

İLKAY GÜNDOĞAN İSTANBUL'A GELDİ!

Kariyerini La Liga ekibi Barcelona'da sürdüren İlkay Gündoğan, İstanbul'a geldi. Havalimanında soruları yanıtlayan 33 yaşındaki futbolcu, şu an Türkiye'ye transfer olma ihtimalinin olmadığını söyledi. İlkay Gündoğan, "Yok öyle bir şey. Reklam çekimi için geldim" ifadelerini kullandı.

"BU YAZ KESİN OLMAZ"

Tecrübeli futbolcu, bir gün Galatasaray forması giyecek misin şeklinde gelen soruya ise, "Bir gün olabilir ama bu yaz olmaz. Bu yaz kesin olmaz" diye cevap verdi.

"FENERBAHÇE İNŞALLAH ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAR"

Fenerbahçe'yi de takip ettiğini belirten İlkay, "Takip ediyorum. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde maçları başladı. İnşallah ikinci maçı alırlar ve Şampiyonlar Ligi'nde oynarlar" sözlerini sarf etti.

"DAHA DA İLERLEYEBİLİRDİLER"

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'teki performansını yorumlayan 33 yaşındaki orta saha, "Güzel hoşuma gitti. Hatta Amerika'da Arda ile buluşmuştuk. Konuştuk biraz. Daha da ilerleyebilirlerdi ama bizim gibi Almanya gibi nasip değilmiş" dedi.

"ÇOK KARAKTERLİ BİR ÇOCUK"

Arda Güler ile karşılıklı oynayacaklarını hatırlatan İlkay, "Kendisini çok severim. Çok da karakterli bir çocuk. İnşallah önü açık olur daha da iyi yerlere gelir. Zaten Real Madrid gibi çok büyük bir takımda. Karşılıklı oynayacağız biz de çok iddialıyız" şeklinde konuştu.

Tecrübeli futbolcu sözlerini şu ifadelerle noktaladı:

"Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum. Nasip kısmet her şey olabilir. Türkiye'yi çok seviyorum. Ailem burada yaşıyor. Tabii ki ailemi daha çok görmek isterim."


KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN TRANSFER AÇIKLAMASI

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri William D'Avilla, 25 yaşındaki oyuncu ile ilgili transfer açıklamasında bulundu.

Kerem Aktürkoğlu'nun menajerliğini yapan Willia D'Avila, Rus basınına yıldız oyuncunun transferiyle ilgili konuştu. D'Avila, Sportak Moskova ile anlaşıldığı haberlerinin doğru olup olmadığı yönünde gelen soruya; "Hayır bu saçmalık" yanıtını verdi.

Galatasaray formasıyla 174 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, bu mücadelelerde 44 gol atıp, 39 asistlik performans sergiledi.

CRYSTAL PALACE, ESKİ OYUNCUSU ZAHA'NIN PEŞİNDE! KİRALIK TEKLİFİ

Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk ile yıldızı barışmayan Wilfried Zaha için eski takımı Crystal Palace’ın devreye girdiği iddia edildi. İngiliz basınından Telegraph’ın haberine göre; 31 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu Wilfried Zaha’yı; eski takımı Crystal Palace’ın kiralamak istediği bildirildi.

9 MİLYON STERLİN TALEP EDİLDİ
Haberde Galatasaray'ın, yıldız futbolcunun maaşı için 9 milyon sterlinlik bir ücret talip ettiği belirtildi. Öte yandan 31 yaşındaki futbolcuya Suudi Arabistan’dan Al-Ittihad kulübünün ilgisi olduğu ve 5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edildi ancak sarı-kırmızılı yönetimin bu teklifi kabul etmediği ve en az 10 milyon Euro istediği kaydedildi. (Ajansspor)

 

 

Haberin Devamı
ABOUBAKAR'A FAS'TAN SÜRPRİZ TEKLİF!

Beşiktaş'ta Aboubakar krizi her geçen gün biraz daha büyüyor. Kamerunlu futbolcu, Ocak ayından beri kendisine takım arıyor. Brezilya'dan birkaç takım kendisine talip oldu. Hatta Beşiktaş'ta kazandığı paraya yaklaşan teklifler sunuldu. Aboubakar bu tekliflerin hiçbirine yanaşmadı. Son olarak Aboubakar'a Fas temsilcisi Wydad Kazablanka teklif yaptı.

BEŞİKTAŞ DÜNDEN RAZI

Ciro Immobile geldikten sonra tamamen gözden düşen Kamerunlu yıldız, teklifi kabul ederse Beşiktaş arkasına bile bakmadan bonservisini cebine koyup, hatta özel uçak tutarak Kazablanka'ya yollayacak. (Fanatik)

 

F.BAHÇE, ÇAĞTAY KURUKALIP İLE YOLLARI AYIRIYOR

Fenerbahçe'nin Ağustos 2021'de Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı genç sol bek Çağtay Kurukalıp, takımdan temelli ayrılıyor. Geldiği günden bu yana beklentileri karşılayamayan 22 yaşındaki sol bekin 2025'te bitecek olan sözleşmesi feshedilecek. Sarı-lacivertliler ile devam edemeyecek olan Çağtay'ın kulüp aradığı belirtildi. (Sabah)

 

BRIGHTON'DAN FERDİ KADIOĞLU'NA REKOR TEKLİF!

Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon euro teklif etti. Yıldız futbolcu için Brighton dışında İngiltere'den iki takım daha teklif yaptı.

Oyuncu tarafının elinde toplam üç teklif olduğu gelen bilgiler arasında. Bu transfer gerçekleşirse Sacha Boey'in rekoru kırılmış olacak. Galatasaray'ın eski sağ beki, Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservis ücreti karşılığında gitmiş ve bu alanda zirveyi ele geçirmişti. (Sports Digitale)

Haberin Devamı
CHAMBERLAIN'DEN BEŞİKTAŞ'I ŞAŞIRTAN İSTEK

Eski kulübü Southampton ile anlaşan tecrübeli oyuncunun son dakika isteği Beşiktaş'ta şaşkınlıkla karşılandı. 30 yaşındaki yıldız, bir yıllık ücretinin peşin olarak ödenmesi durumunda sözleşmesini feshedeceğini söyledi.

Alex Oxlade-Chamberlain, siyah-beyazlı ekipten yıllık 2.5 milyon Euro ve maç başına azami net 10 bin Euro kazanıyor. Beşiktaş'la 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan İngiliz oyuncu, transfer edilirken 1.5 milyon Euro da imza parası almıştı. Yönetim, oyuncunun 2.5 milyon Euroluk isteğine olumsuz cevap verdi. Takımdan ayrılacağı kesin olsa da Chamberlain'in ayak sürtmesi, kontenjan açmaya ve transfer yapmaya çalışan yönetimi sıkıntıya sokuyor. (Türkiye)

BEŞİKTAŞ'TA SAĞ KANAT İÇİN İLK HEDEF CORREA

Beşiktaş'ta kanat transferi öncelik durumunda. Sağ kanat için Angel Correa ve Steven Berghuis isimleri sıcaklığını koruyor.

İspanyol ve Hollanda basını, Siyah-beyazlıların iki yıldızın transferi için tüm şartlarını zorladığını yazdı. Beşiktaş, ilk olarak Atletico Madrid’le temas kurdu. İspanyol ekibiyle Haziran 2026’ya kadar kontratı olan 29 yaşındaki Arjantinli futbolcuyla ilgili olarak pazarlıklarını sürdüren yönetimin ilk etapta kiralama formülünü deneyeceği belirtildi. Transferde önceliği Correa’ya veren Beşiktaş, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un Ajax forması giyen Feyenoord’dan eski öğrencisi Steven Berghuis’i de alternatif olarak düşünüyor. (Fanatik)