GalatasarayGalatasaray'ın konuğu Kasımpaşa! Süper Lig heyecanı

CANLI | Galatasaray'ın konuğu Kasımpaşa! Süper Lig heyecanı

28.09.2024 - 18:54 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın heyecanı SKORER'de yaşanıyor.

Galatasarayın konuğu Kasımpaşa Süper Lig heyecanı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Karşılaşma Rams Park'ta oynanıyor.

Haberin Devamı

Müsabakada Oğuzhan Çakır düdük çalıyor. Oğuzhan Çakır'ın yardımcılıklarını Mehmet Akıncık ile Ali Can Alp üstleniyor.

Galatasaray - Kasımpaşa maçının heyecanı SKORER'de yaşanıyor.

megaphone

Galatasaray'la Kasımpaşa karşı karşıya

VAR'DAN İZLEME TAVSİYESİ

Kasımpaşa lehine verilen penaltı kararı sonrası VAR devreye girdi. Maçın hakemi Oğuzhan Çakır'a izleme tavsiyesi geldi. Oğuzhan Çakır pozisyonu izledikten sonra penaltı kararını iptal etti.

PENALTI KARARI

51'inci dakikada sağ kanada atılan uzun topta Fall, Jakobs'tan sıyrılmak istedi. Jakobs'un müdahalesi sonrası top kornere çıktı. Pozisyonda hakem elle oynama tespit etti ve Kasımpaşa lehine penaltı kararı verdi.

İLK YARIDA 4 GOL

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki maçın ilk yarısı sona erdi. Müsabakanın ilk yarısı Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Haberin Devamı
DA COSTA NET FIRSATI HARCADI

45+1'inci dakikada Hajradinovic'in pasında Nuno Da Costa, Fernando Muslera ile karşı karşıya kaldı. Nuno Da Costa'nın yakın mesafeden şutunda top üstten auta gitti.

OSIMHEN DEVAM EDEMEDİ

45'inci dakikada Galatasaray'da Victor Osimhen sakatlık geçirdi. Nijeryalı futbolcu sakatlık sonrası kenara değişiklik işaretinde bulundu.

FALL AĞLARI HAVALANDIRDI

44'üncü dakikada Winck sağ kanattan ortasını yaptı. Winck'in ortasında Fall'ın gelişine yaptığı vuruşta top kimseye değmeden ağlarla buluştu. Kasımpaşa farkı ikiye indirdi: 3-1.

Haberin Devamı
ICARDI AĞLARI HAVALANDIRDI

34'üncü dakikada Galatasaray'da Mauro Icardi kaleye sırtı dönük pozisyonda topla buluştu. Arjantinli santrfor kaleyi gördükten sonra şutunu çekti. Mauro Icardi'nin şutunda top ağlarla buluştu. Galatasaray, Kasımpaşa karşısında farkı üçe çıkardı: 3-0.

OSIMHEN'DEN BİR GOL DAHA

28'inci dakikada Gabriel Sara topla buluştuktan sonra ters kanada çok iyi bir pas gönderdi. Victor Osimhen, bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı. Nijeryalı santrforun şutunda direğe çarpan top ağlarla buluştu. Galatasaray, Kasımpaşa karşısında farkı ikiye çıkardı: 2-0.

DA COSTA GOLE YAKLAŞTI

25'inci dakikada Ataç Kara'nın ortasında arka direkte Nuno Da Costa topla buluştu. Nuno Da Costa'nın şutunda top üstten auta gitti. Pozisyon tamamlandıktan sonra ofsayt bayrağı kalktı.

Haberin Devamı
DA COSTA DIŞARIYA VURDU

21'inci dakikada Kasımpaşa'da Nuno Da Costa topla birlikte ceza sahasına girdi. Nuno Da Costa'nın sol ayağıyla yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.

OSIMHEN SAHNEYE ÇIKTI

20'nci dakikada Abdülkerim Bardakcı sol kanattan ortasını yaptı. Savunmanın dokunamadığı topta arka direkte Victor Osimhen'in dokunuşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Galatasaray, Kasımpaşa karşısında öne geçti: 1-0.

OSIMHEN GOLE YAKLAŞTI

10'uncu dakikada savunmanın arkasına atılan topta Osimhen, Gianniotis ile karşı karşıya kaldı. Osimhen, kalesini terk eden Gianniotis'in müdahalesi sonrası yerde kaldı. Pozisyonun tamamlanmasının ardından ofsayt bayrağı kalktı.

Haberin Devamı
İLK DÜDÜK GELDİ

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki müsabaka başladı. Oğuzhan Çakır'ın ilk düdüğü sonrası Kasımpaşalı oyuncular başlama vuruşunu yaptı.

KASIMPAŞA'NIN 11'İ BELLİ OLDU

Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa'nın Galatasaray deplasmanındaki ilk 11'i belli oldu. Kasımpaşa'nın Galatasaray deplasmanında sahaya çıkacak ilk 11'i şu şekilde:

Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin Özcan, Ben Ouanes, Aytaç Kara, Cafu, Barak, Hajradinovic, Fall, Da Costa.

G.SARAY'IN 11'İ BELLİ OLDU

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kasımpaşa maçı ilk 11'ini belirledi. Sarı-kırmızılı takımın Kasımpaşa maçındaki ilk 11'inde şu isimler yer aldı:

Muslera, Jelert, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Jakobs, Kerem Demirbay, Sara, Sallai, Yunus Akgün, Osimhen, Icardi.

Haberin Devamı
VAR HAKEMİ ŞANSALAN

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki müsabakanın VAR hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesinde VAR'da Ali Şansalan'ı görevlendirdi. AVAR'da ise Mustafa Savranlar görev alacak.

G.SARAY'DAN MAÇ GÜNÜ PAYLAŞIMI
KASIMPAŞA'DAN PAYLAŞIM GELDİ
MAÇIN HAKEMİ OĞUZHAN ÇAKIR

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki müsabakada Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Oğuzhan Çakır'ın yardımcılıklarını Mehmet Akıncık ile Ali Can Alp üstlenecek.

Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Ozan Ergün görev alacak.

RAMS PARK'TA OYNANACAK

Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşması 19.00'da başlayacak. Müsabaka Rams Park'ta oynanacak.

Mücadelenin heyecanı SKORER'de yaşanacak.

BEIN SPORTS 1'DEN ŞİFRESİZ

Galatasaray ile Kasımpaşa arasındaki müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. beIN Sports aboneleri mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilecek.

Müsabakanın canlı anlatımı SKORER'de olacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

20. dakikada Galatasaray öne geçti. Abdülkerim Bardakcı'nın sol taraftan ortasında Osimhen, altıpas çizgisi önünden topa bekletmeden vuruş yaptı ve fileleri havalandırdı: 1-0

28. dakikada Galatasaray durumu 2-0 yaptı. Gabriel Sara'nın uzun pasında topla buluşan Osimhen, penaltı noktası civarından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0

34. dakikada Galatasaray, Icardi ile farkı 3'e çıkardı. Jakobs'un sol taraftan kullandığı uzun taçta Icardi, ceza sahası sol çaprazında topla buluştuktan sonra dönerek vuruşunu yaptı ve ağları sarstı: 3-0

Haberin Devamı

37. dakikada Barak'ın ortasında Da Costa'nın, altıpas çizgisi üzerinden kafayla vuruşunda, kaleci Muslera meşin yuvarlağı kontrol etti.

44. dakikada Kasımpaşa, farkı 2'ye indirdi. Winck'in sağ kanattan ortasında Fall, ceza sahası sağ çaprazından bekletmeden vuruşunu yaptı ve fileleri havalandırdı: 3-1

Karşılaşmanın ilk yarısı sarı-kırmızılıların 3-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.

MAÇTAN NOTLAR

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahalarında yaptıkları Kasımpaşa maçına rotasyonlu bir ilk 11 çıkardı.

Süper Lig'de sezona 6'da 6 yaparak, UEFA Avrupa Ligi'ne ise PAOK galibiyetiyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, son 15 gündeki 5. maçını Kasımpaşa ile RAMS Park'ta yaptı.

Galatasaray, mücadeleye Fernando Muslera, Elias Jelert, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Ismail Jakobs, Roland Sallai, Kerem Demirbay, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Victor Osimhen ve Mauro Icardi 11'i ile başladı.

Sarı-kırmızılıların yedek kulübesinde Günay Güvenç, Davinson Sanchez, Dries Mertens, Berkan Kutlu, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Efe Akman, Metehan Baltacı yer aldı.

Teknik direktör Okan Buruk, son olarak 25 Eylül Çarşamba günü sahalarında Yunanistan temsilcisi PAOK ile yaptıkları UEFA Avrupa Ligi maçının ilk 11'inden 6 oyuncuyu değiştirdi.

Haberin Devamı

Buruk, PAOK mücadelesinin başlangıç kadrosunda yer verdiği Günay, Kaan, Sanchez, Torreira, Barış Alper ve Mertens'i dinlendirdi. Buruk, bu oyuncuların yerine Muslera, Jelert, Nelsson, Kerem Demirbay, Sallai ve Icardi'yi görevlendirdi.

OSIMHEN - ICARDI İKİLİSİ SAHADA

Teknik direktör Okan Buruk, sistem değişikliğine giderek takımını çift santrforla sahaya sürdü.

Galatasaray'da Kasımpaşa mücadelesinde merakla beklenen Victor Osimhen-Mauro Icardi ikilisi aynı anda sahaya çıktı. Buruk, takımını geçmiş maçlardan farklı olarak 4-4-2 sistemiyle oynattı.

SALLAI, İLK KEZ 11'DE

Galatasaray'ın yeni transferi Rolan Sallai ilk kez bir müsabakaya 11'de başladı.

Sarı-kırmızılı ekibin transfer döneminin son gününde Almanya'nın Freiburg takımından kadroya katılan Macar kanat oyuncusu, sarı-kırmızılı formayla ikinci maçına çıktı.

Ligin 6. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde sonradan oyuna giren Sallai, Kasımpaşa müsabakasıyla ilk kez bir maçın başlangıç kadrosunda mücadele etti. Tecrübeli futbolcu, ayrıca ilk kez RAMS Park'ta taraftarın önünde forma giydi.

Haberin Devamı

KADIN FUTBOL TAKIMI TARAFTARI SELAMLADI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalan Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı taraftarla buluştu.

İkinci eleme turunda Çekya temsilcisi Slavia Prag'ı eleyerek UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanan ilk Türk takımı olan sarı-kırmızılılar, maç öncesi çimlerine çıktığı RAMS Park'ta taraftarları selamladı.

Yazarlar