GalatasarayGalatasaray'da Victor Osimhen'e dev talip! Premier Lig kancası

Galatasaray'da Victor Osimhen'e dev talip! Premier Lig kancası

04.10.2024 - 18:59 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Napoli'den kadrosuna kattığı Victor Osimhen ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Nijeryalı yıldızın Premier Lig devinin gündeminde olduğu öne sürüldü.

Galatasarayda Victor Osimhene dev talip Premier Lig kancası

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak renklerine bağladığı Victor Osimhen ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takımın 25 yaşındaki santrforunun, Premier Lig devinin transfer listesinde yer aldığı aktarıldı. Öte yandan listede Osimhen'le birlikte 4 adayın daha yer aldığı vurgulandı.

İngiliz basınından Teamtalk'ın haberine göre; Arsenal'ın Victor Osimhen'i transfer etmek istediği belirtildi.

Premier Lig devinin, 25 yaşındaki yıldız futbolcunun transferini düşündüğü kaydedildi. Mikel Arteta'nın Victor Osimhen'in sistemine uyum sağlayacağını düşündüğü aktarıldı.

Öte yandan Arsenal'ın transfer listesinde Victor Osimhen ile birlikte Benjamin Sesko, Viktor Gyökeres, Alexander Isak ve Santiago Gimenez'in de yer aldığı vurgulandı.

Victor Osimhen, Galatasaray'da 4 karşılaşmada forma şansı buldu. 25 yaşındaki santrfor, bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi. Victor Osimhen, takım arkadaşlarına 4 asist yaptı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Victor Osimhen'in kiralanması karşılığında Napoli'ye herhangi bir bedel ödemedi. Öte yandan yıldız futbolcuya, sezon sonuna kadar 6 milyon euro ödeneceği aktarıldı.

Victor Osimhen'in Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Nijeryalı santrforun güncel piyasa değeri 75 milyon euro.

Ultimate Strikers altyapısında yetişen Victor Osimhen daha sonra Wolfsburg, Charleroi, Lille ve Napoli'de oynadı. Napoli, 2020-2021 sezonu başında Victor Osimhen için 77 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.