GalatasarayNihat Kahveci'den Icardi tepkisi: 1 senelik maaşına eşit

Nihat Kahveci'den Icardi tepkisi: 1 senelik maaşına eşit

04.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, RFS karşısında üstünlüğünü koruyamazken maç sonunda eski futbolcu Nihat Kahveci, Okan Buruk ve sarı-kırmızılı futbolcuları eleştirdi.

Nihat Kahveciden Icardi tepkisi: 1 senelik maaşına eşit

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında 2-0 öne geçtiği maçta deplasmanda Letonya temsilcisi RFS ile 2-2 berabere kaldı.

Haberin Devamı

Daugava Stadı'nda yapılan maça iyi başlayan sarı-kırmızılı ekip, 12. dakikada Dries Mertens, 38. dakikada ise Yunus Akgün'ün ayağından gelen gollerle 2-0 üstünlük kurdu. Galatasaray, 40. dakikada Janis Ikaunieks'in golüne engel olamayınca devre arasına 2-1 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına ev sahibi takım daha iyi başladı. Aradığı golü 55. dakikada Lasha Odisharia ile bulan RFS, skoru 2-2'ye getirdi. Geri kalan bölümde etkisiz bir futbol ortaya koyan Galatasaray, öne geçecek fırsatları yakalayamadı. Mücadele beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Galatasaray ikinci hafta sonunda 4 puana yükselirken RFS ilk puanını aldı.

NİHAT KAHVECİ: ICARDI'NİN 1 SENELİK MAAŞI
Mücadele sonrasında Kontra'ya konuşan Nihat Kahveci; Icardi, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan gibi isimlerin performansını eleştirdi: "36 tane takım var burada atılan her gol, yenilen her gol, alınacak her puan çok önemli ama bu puan çok önemsiz. Galatasaray 1 puan aldı diyemem ben. Rakip takımın değeri sahada yürüyen Icardi’nin 1 senelik maaşı. Bu mu Galatasaray? Avrupa Fatihi Galatasaray, Letonya’da dakika 38’de 2-0 önde. 2 dakika sonra gol yiyor. İlk yarıyı nasıl 2-0 önde tamamlayamaz ya?

Haberin Devamı

HİÇ Mİ DERS ALMADINIZ?
İkinci yarının ilk 10 dakikası rakip oynuyor ya… Adını bile zor söylediğim oyuncu Ikaunieks, Benzema gibi oynadı bugün. Kasımpaşa karşısında 3-0 maç verildi. Galatasaray’ın tarihinde böyle verilen peş peşe maçlar var mıdır? İnsan bir önceki maçtan 1 gram ders alır. Hiç mi almadınız?

Nihat Kahveciden Icardi tepkisi: 1 senelik maaşına eşit

NERDESİN BARIŞ ALPER?
Galatasaray vites 1'de, 2’de mücadele ederken Yunus Akgün topu alınca vites 4 oluyor. Helal olsun ona da. Çok güzel gol attı. Daha ne yapsın. Sara alıyor yana veriyor Torreira alıyor yana veriyor. Davinson bugün minimum 100 kere topa dokunmuştur. Barış Alper, menünü mü değiştirdiler sevgili kardeşim? Nerede o patlama kuvvetin, nerede hareketliliğin?

KAAN HALI SAHADA AL VER YAPMAYA ÇIKMIŞ
Edirne dışında kiminle oynarsan oyna bir düzeni var, bir disiplini var ama sen onlardan kat kat kalitelisin sahaya yansıtacaksın. Hareket olmayan yerde bereket olur mu? Galatasaray’ı ben bu kadar statik, hareket etmek istediğinde de Yunus’la Mertens dışında bu kadar hareketsiz görmedim. Kaan Ayhan halı sahada al ver yapmaya çıkmış bir kere ön tarafa düzgün gidemiyor. Barış Alper, rakip kapalı oynuyor diye koşamıyor.

Haberin Devamı

ICARDI YÜRÜYEREK OFSAYTTAN ÇIKIYOR
Okan Hoca'nın çıkardığı 11 çok doğru bir 11. Okan Hocayı bugün; başkan, yönetim, futbolcuları, Savunma Bakanı bile koruyamaz. Bu sonucun savunulacak bir şey yok. 90. dakikada defans arkasına bir top atılıyor, Icardi bana Estonya’da. Ofsayttan çıkarken yürüyerek çıkıyor. Takımın içinde bir tane ‘Maç elden gidiyor, ısıralım’ diyen yok. Galatasaray’ın benzini bitiyor. Birileri futbolculara Okan Hoca’ya ‘Maçlar 37-38 dakika’ mı dedi?" ifadelerini kullandı.