EURO 2024 İngilizler'den kritik maç öncesi çok konuşulacak Halil Umut Meler yorumu

İngilizler'den kritik maç öncesi çok konuşulacak Halil Umut Meler yorumu

30.06.2024 - 12:50 | Son Güncellenme:

İngiliz basını, Aralık ayında Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca tarafından yumruklanan Türk hakem için bu karşılaşmanın bir geri dönüş fırsatı olduğunu yazdı.

İngilizlerden kritik maç öncesi çok konuşulacak Halil Umut Meler yorumu

Euro 2024’ün son 16 turunda İngiltere ile Slovakya bu akşam saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Ada temsilcisi 1 galibiyet ve 2 beraberlik ile grup lideri olarak, Slovakya ise 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak son 16 turuna yükselmişti.

Haberin Devamı

MIRROR: HALİL UMUT MELER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Mirror, sadece 4 sarı kart görerek turnuvanın en az sarı kart gören ekiplerinden biri olan İngiltere’nin bu disiplini sürdürmesi gerektiğini belirtiyor. İngiliz basını karşılaşmayı yönetecek hakem Halil Umut Meler’in Aralık ayında yaşadığı yumruklanma olayının ardından bu karşılaşmanın kendisi için fırsat olduğunu ve iyi bir geri dönüş olabileceğini yazdı.

İngilizlerden kritik maç öncesi çok konuşulacak Halil Umut Meler yorumu

KARTLAR ÇOK ÖNEMLİ

Dev turnuvada çıkan kartların büyük önemi var. C Grubu'nda Danimarka ve Slovenya grubu aynı puanla tamamlarken, iki takım arasında en çok sarı kart gören ekip Slovenya organizasyona veda etti. Bu sebeple kart sayıları da turnuva için fazlasıyla mühim hale geldi.

10 KEZ SARI KARTINA BAŞVURDU

Haberin Devamı

Maçın hakemi Halil Umut Meler, grup karşılaşmalarında 2 maç yönetti. Bu maçlarda ise 10 kez sarı kartına başvurdu.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig’de Ankaragücü-Rizespor karşılaşmasını yöneten hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca tarafından yumruklanarak hastaneye kaldırılmıştı. Süper Lig’de ligler 1 hafta ertelenirken, Faruk Koca futboldan men edilmişti. Birkaç gün hastanede kalmasının ardından taburcu edilen Meler ise uzun bir süre ligde görev alamamıştı.