Türkiye Haberleri Hollanda'dan Ferdi Kadıoğlu için övgü yağmuru: Gerçekten çok büyük bir yıldız!

Hollanda'dan Ferdi Kadıoğlu için övgü yağmuru: Gerçekten çok büyük bir yıldız!

30.06.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

ESPN'de EURO 2024'ü yorumlayan Gangelen, Ferdi'nin mükemmel performansından söz etti, "Hollanda'dayken çocuk saçları ve sivilceleri olan biriydi, şimdi gerçek bir adam oldu. Gerçekten çok büyük bir yıldız haline geldi" ifadelerini kullandı

Hollandadan Ferdi Kadıoğlu için övgü yağmuru: Gerçekten çok büyük bir yıldız

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda parlayan isimlerinden Ferdi Kadıoğlu, yetiştiği ve futbolun temellerini aldığı Hollanda'da da oldukça beğenilen bir isim haline geldi.

ESPN'in Hollanda versiyonunda program yapan gazetecilerden Jan Joost van Gangelen, "Gerçekten çok büyük büyük bir futbolcu oldu. Hollanda'dayken çocuk saçları ve sivilceleri olan biriydi, şimdi gerçek bir adam oldu. Gerçekten çok büyük bir yıldız haline geldi ve çok da hızlı bir oyuncu oldu" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

Hollandadan Ferdi Kadıoğlu için övgü yağmuru: Gerçekten çok büyük bir yıldız

'BU GELİŞİMİ HOŞUMA GİDİYOR'

Diğer yorumcu Vincent Schildkamp ise, "Hollanda'dan ayrıldıktan sonra hızlı bir şekilde gözden düşmüştü ancak sonra kendini geliştirdi. EURO 2024'te mükemmel bir performans sergiliyor. Onun bu gelişimi hoşuma gidiyor. Fenerbahçe'nin de tartışmasız en iyi oyuncularından biri" ifadelerini kullandı.

Turnuvanın üç maçında da 90 dakika sahada kalan Ferdi Kadıoğlu, sol bekteki performansıyla göze batan isimler arasında yer aldı.

Yazarlar