Fenerbahçe Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'da! Kulüpler anlaşma sağladı

Yıldız oyuncu, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'da! Kulüpler anlaşma sağladı

30.06.2024 - 11:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yönetimi, Levent Mercan'ın ardından bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Tecrübeli oyuncu için kulüpler anlaşma sağladı.

Yıldız oyuncu, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbulda Kulüpler anlaşma sağladı

Fenerbahçe kadrosuna takviye yapmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Jose Mourinho yönetiminde tüm kulvarlarda iddialı bir kadro için çalışmalarına hız veren sarı-lacivertlilerde hareketlilik yaşanıyor. Fenerbahçe kurmayları Fatih Karagümrük'ün gözde oyuncusu Levent Mercan'a 4 yıllık imza attırmış, Mert Hakan'ın sözleşmesini yenilemişti.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbulda Kulüpler anlaşma sağladı

MERT HAKAN'LA 2 YIL DAHA

Kulüpten yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızın yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktörümüz Jose Mourinho önderliğinde başlamıştır. Bu doğrultuda; Takımımızın kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilenmiştir. 2 yıl daha Çubuklu formamızı terletecek Mert Hakan Yandaş’a parçası olduğu Fenerbahçemiz ile başarılar dileriz. Kulübümüz yine yeni sezon planlaması kapsamında; geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile de 4 yıllık anlaşmaya varmıştır" ifadeleri kullanılmıştı.

Yıldız oyuncu, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbulda Kulüpler anlaşma sağladı

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ MÜJDESİ! ANLAŞMA SAĞLANDI 

Sarı-lacivertli yönetim geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü'nün bonservisini alıyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ve Atletico Madrid milli oyuncunun transferi için anlaşmaya vardı. Tecrübeli stoperin resmi imza ve sağlık kontrolü için İstanbul'da olduğu belirtildi. Çağlar Söyüncü imza attıktan sonra Topuk Yaylası kampına katılacak.

Haberin Devamı

28 yaşındaki oyuncunun Transfermarkt'a göre piyasa değeri 10 milyon euro...