Lokomotiv Moskova'ya 1 puanı getiren gol 89'uncu dakikada geldi. Anjorin, ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu rakip filelere göndererek, mücadeleye dengeyi getiren isim oldu. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi.
Galatasaray'ın da yer aldığı UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Marsilya ilk maçlar sonunda 3'üncü sırada bulundu. Lazio'yu mağlup eden Galatasaray ise ilk maçlar sonunda grupta liderlik koltuğuna oturdu.
Cengiz Ünder'in de formasını giydiği Marsilya, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun ikinci haftasında Galatasaray'ı konuk edecek. 30 Eylül Perşembe günü oynanacak mücadele 22:00'de başlayacak.
Marsilya’nın sezon başında Roma’dan kiraladığı tecrübeli futbolcu için Roma’ya 500 bin euro ödedi. Cengiz Ünder için yapılan anlaşmanın açıklamasında sözleşmede zorunlu satın alma opsiyonu bulunduğu belirtildi. 24 yaşındaki hücum oyuncusu sezon sonuna kadar kiralık olarak Marsilya forması giyecek.