GalatasarayGalatasaray'ın savunmasında deprem! İşte Davinson Sanchez'in sahalardan uzak kalacağı süre

Galatasaray'ın savunmasında deprem! İşte Davinson Sanchez'in sahalardan uzak kalacağı süre

13.08.2024 - 12:44 | Son Güncellenme:

Süper Lig'e Hatayspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray'daki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. Transfer gelişmelerini aktaran Nevzat Dindar, Davinson Sanchez'in sakatlığı hakkında da bilgiler verdi. İşte detaylar...

Okan Buruk yönetiminde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'daki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi.

Haberin Devamı

Skorer Instagram canlı yayınında konuşan Nevzat Dindar, transfer gelişmelerini aktarırken Şampiyonlar Ligi play-off turunda oynanacak Young Boys maçı öncesi savunmada yaşanan soruna dikkat çekti.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

'BATSHUAYİ NE KADAR GEREKLİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ'

Zor bir maç oldu. Süper Kupa sonrası beklenti daha görkemli bir açılış olmasıydı ama Hatayspor beklenenden daha çok zorladı. Galatasaray geriye düştü ve son bölümde çevirdi maçı. Burada kalite farkı ortaya çıktı. Batshuayi ne kadar gerekli olduğunu gösterdi. Galatasaray'ın hazır olmadığını belirtebiliriz.

SAKATLIK ŞOKU

Davinson'un sakatlığı 2. derece, yaklaşık 1 ay yok. Abdülkerim sezona kötü başladı, Nelsson'un Süper Kupa'daki performansı ortadaydı. En azından Okan hocanın alternatif düşünebileceği isim Metehan Baltacı ama o da tecrübesiz. Galatasaray'ın savunmasında ciddi problem var.

Haberin Devamı

'ÇOK CİDDİ PROBLEM'

Sezonun en kritik maçlarından bir tanesi Young Boys. Şampiyonlar Ligi'ne katılırsanız 27 milyon euro alıyorsunuz, çok ciddi bir para. Galatasaray çok ciddi bir problemle karşı karşıya. O maçta Davinson Sánchez'in olmaması büyük bir eksiklik olacak.

Galatasarayın savunmasında deprem İşte Davinson Sanchezin sahalardan uzak kalacağı süre

ZAHA'NIN AYRILIĞI

Zaha'nın ayrılığı resmileşmek üzere, prosedürler kaldı. 7.5 milyon Euro bir kiralama bedeli alacak Galatasaray. Zaha'nın yılık maliyetini hesapladığımızda eksi bir bakiye kalıyor. Zaha'nın yıllık maliyeti 8 milyon Euro civarında. Galatasaray Zaha'yı değerlendirmiyorsa bu şekilde kiralamak mantıklı bence. Kendisini gösterebileceği bir yere gidiyor. Eğer iyi oynarsa Galatasaray seneye bonservis kazanabilir.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN TRANSFERİ

Galatasaray ile Spartak Moskova arasında anlaşma vardı, iş Kerem Aktürkoğlu'nun kararına kalmıştı. Kabul etmesi için maddi olarak tatmin olacağı bir teklif olmasıydı. Talebi de 3 milyon euronun üzerinde bir rakam olmasıydı. Anlaşılamayan yer yıllık ücretti. Kerem de istendiğinin farkında satranca döndü biraz ama kalırsa neden kaldı denmez.

DEPAY İDDİALARI

Depay ismini açıkçası ben duymadım. Kanat oyuncusu olarak Jhon Arias yazılıyor, Davinson Sanchez'in de vatandaşı, temaslar başladı. Fluminense 16-18 milyoneEuro arası bonservis bekliyor, Galatasaray ise 10 milyon euroyu gözden çıkardı.

Haberin Devamı

Okan hocanın istediği isimler transfer ediliyor, dolayısıyla Galatasaray'ın bir numaralı gündeminin Jhon Arias olacağını düşünüyorum.

Galatasarayın savunmasında deprem İşte Davinson Sanchezin sahalardan uzak kalacağı süre

SARA TRANSFERİNDE FENERBAHÇE DETAYI

Gabriel Sara transferi Galatasaray'ın en pahalı transferi ve merak ediliyor. Net bir bilgi olarak aktarıyorum Galatasaray'da transferde yetklili birisiyle yaptığım görüşmede aldığım bilgiye göre Gabriel Sara Fenerbahçe'nin de gündemindeydi. Fenerbahçe teklif dahi yapamadı. Galatasaray elini çabuk tuttu ve transferi bitirdi.

'KÖHN ELDEN ÇIKARILABİLİR'

Sol bek transferi gündemde ama önümüzde süre var. Fırsat transferleri de gerçekleşebilir. Köhn konusunda Galatasaray istediğini alamıyor, transferi olmadı Spartak Moskova'ya. Ben bu dönem Köhn'ün elden çıkarılacağını düşünüyorum. Köhn'e ilgi var.