GalatasarayGalatasaray'ın planını Alman hükümeti suya düşürdü! 48 saat süre

Galatasaray'ın planını Alman hükümeti suya düşürdü! 48 saat süre

09.08.2024 - 10:08 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanırken takımdan ayrılması beklenen Alman oyuncu Derrick Köhn ile ilgili sürpriz bir engel çıktı.

Galatasaray'da bir süredir takımdan ayrılacağı konuşulan Alman oyuncu Derrick Köhn, Spartak Moskova ile görüşmelere devam ederken sürpriz bir gelişme ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ÖDEME SORUNU YAŞANMIŞTI
Galatasaray, geçtiğimiz sezon devre arasında Almanya'nın Hannover 96 takımından sol bek Derrick Köhn'ü transfer etmişti. Bir süre önce Alman kulübü sarı - kırmızılıların ödemeyi yapmadığını açıklamıştı. Gabriel Sara'ya ödenen bonservisi gören Alman kulübü yetkilileri küplere bindi.

Alman basınına açıklama yapan Hannover 96 Sportif Direktörü Marcus Mann, sarı - kırmızılılara ödemeyi yapmadığı için tepki gösterirken FIFA'ya şikayet etmekle tehdit etmişti.

RUSYA'YA TRANSFERİNE ENGEL
Galatasaray bir yandan Derrick Köhn'ü satıp, hem Hannover 96'ya olan borcu ödemek hem de sol beke yeni bir transfer yapmak için görüşmelere devam ederken, Alman yıldızın transferine sürpriz bir engel çıktı.

Haberin Devamı

Galatasarayın planını Alman hükümeti suya düşürdü 48 saat süre

ALMAN HÜKÜMETİ İSTEMİYOR
Rus basınında yer alan habere göre; Alman hükümeti, Ukrayna ile savaş halinde olan Rusya'ya kendi vatandaşı olan futbolcuların transfer olmasına karşı çıkıyor.

48 SAAT SÜRE VERİLDİ
Rus kulübü, bu yüzden transfer konusunda kararsız olan Derrick Köhn'e 48 saatlik süre tanıdı. 25 yaşındaki oyuncudan bu süre zarfında kararını bildirmesi istendi.

TOPLAM 22 MİLYON EUROLUK TEKLİF
Derrick Köhn dışında Kerem Aktürkoğlu'nu da transfer etmek isteyen Spartak Moskova'nın iki yıldız için 20 milyon Euro bonservis ve 2 milyon Euro da bonuslar teklif ettiği iddia edildi.