FenerbahçeFenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı! Brighton'ın teklifi 30 milyon euronun üzerine çıktı

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu kararı! Brighton'ın teklifi 30 milyon euronun üzerine çıktı

09.08.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Premier Lig ekibi Brighton, Ferdi Kadıoğlu için yaptığı teklifi bonuslarla birlikte 30 milyon euronun üzerine çıkardı. Fenerbahçe Yönetimi ve milli oyuncu bu cazip öneriyi masaya yatırma kararı aldı.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu kararı Brightonın teklifi 30 milyon euronun üzerine çıktı

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun yuvadan ayrılma olasılığı artıyor. Uzun süredir Avrupalı kulüplerin gündeminde olan milli futbolcu, EURO 2024’te başarılı performansını devam ettirdi. Bu gelişme üzerine daha önce gelen tekliflerin üzerine çıkıldı.

Haberin Devamı

Özellikle İngiliz ekiplerinin yoğun ilgisini çeken Ferdi’ye Brighton kulübünden teklif geldi. İngiliz ekibi bonuslarla birlikte 30 milyon euronun üzerinde bir teklif sundu. Başlangıçta yapılan teklifler 20 milyon euroya yaklaşıyordu. F.Bahçe bunları reddetti. Ardından bonuslarla birlikte 30 milyonluk bir teklif yapıldı ama bu öneri de kabul edilmedi.

Fenerbahçede Ferdi Kadıoğlu kararı Brightonın teklifi 30 milyon euronun üzerine çıktı

TEKLİF MASAYA YATIRILACAK

Son olarak 30 milyon euronun da üzerine çıkılınca sarı-lacivertli kulüp ve Ferdi bu teklifi masaya yatırma kararı aldı. Brighton’un cazip teklifi konusunda henüz kesin bir karar verilemedi. Şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe Yönetimi, başarılı futbolcuyu tutmak istiyordu.

RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLAYABİLİR

Ferdi de takıma kalmayı ilk tercih olarak belirlememişti. Ancak teklifin artırılması ve Brighton’un ısrarı durumu değiştirebilir. Milli yıldızın Premier Lig’e gitmek istemesi halinde kulüplerin resmi görüşmelere başlaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ferdi, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 202 resmi maçta 18 gol, 22 asiste imza attı.