GalatasarayGalatasaray'ın Nicola Zalewski'ye teklifi ortaya çıktı! İtalyan basını duyurdu

Galatasaray'ın Nicola Zalewski'ye teklifi ortaya çıktı! İtalyan basını duyurdu

10.09.2024 - 10:18 | Son Güncellenme:

Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılışı sonrası kanat transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın ilk hedefi Roma forması giyen Nicola Zalewski. İtalyan basını sarı-kırmızılı ekibin teklifini duyurdu.

Galatasarayın Nicola Zalewskiye teklifi ortaya çıktı İtalyan basını duyurdu

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kerem Aktürkoğlu'nun ayrılışı sonrası kanat transferi için harekete geçen sarı-kırmızılı ekip Roma'dan Polonyalı futbolcu Nicola Zalewski için temaslara başlamıştı.

Haberin Devamı

Transferde yaşanan süreci İtalyan basını duyurdu.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI 

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Nicola Zalewski transferi için Galatasaray ve Roma temas halinde ancak görüşmelere devam etmeden önce genç oyuncudan olumlu bir yanıt gelmesi gerekiyor.

Galatasaray 22 yaşındaki oyuncuya yıllık 2 milyon eurodan 4 senelik bir kontrat önerdi. Zalewski şu anda Roma'da yıllık 1 milyon euronun altında bir maaş alıyor.

Galatasarayın Nicola Zalewskiye teklifi ortaya çıktı İtalyan basını duyurdu

ROMA'DAN AYRILMAK İSTEMİYOR

Zalewski bu sezon Roma'dan ayrılmak istemiyor ancak teknik direktör De Rossi'yi kendisine daha fazla dakika vermesi için ikna etmesi gerekiyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuyu bonservis geliri elde etmeden göndermeyi düşünmeyen Roma ise Zalewski ile sözleşme uzatıp Galatasaray'a kiralama seçeneğini de değerlendirebilir.

Haberin Devamı

2021 yılından bu yana Roma'nın A takımında forma giyen Zalewski, İtalyan ekibinde çıktığı 109 maçta 2 gol attı ve 7 asist yaptı.

Yazarlar