Galatasaray Galatasaray'da Zaniolo'dan transfer itirafı! 'Geri dönmek istiyorum'

Galatasaray'da Zaniolo'dan transfer itirafı! 'Geri dönmek istiyorum'

25.06.2024 - 10:52 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın 2022-2023 sezonunun devre arasında Roma'dan kadrosuna kattığı ve geçen sezon Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen Nicolo Zaniolo, sarı-kırmızılılardaki geleceği hakkında konuştu.

Galatasarayda Zaniolodan transfer itirafı Geri dönmek istiyorum

Geçtiğimiz sezon Premier Lig ekibi Aston Villa'da kiralık olarak forma giyen ve bu sezon Galatasaray'a geri dönen Nicolo Zaniolo, geleceği ile ilgili açıklamada bulundu.

Haberin Devamı

İTALYAN BASININA KONUŞTU

İtalyan basınından La Gazzetta dello Sport'a konuşan yıldız futbolcu, Serie A'ya geri dönmek istediğini dile getirdi:

İtalya'dan Atalanta ve Fiorentina'nın kendisiyle ilgilendiği hatırlatılan 24 yaşındaki futbolcu, "Atalanta mı, Fiorentina mı? Serie A'ya geri dönmek istiyorum. Bunu menajerim Claudio Vigorelli'ye söyledim, Galatasaray da bu düşüncemi biliyor. Bir çözüm bulunacaktır, iyimserim" ifadelerini kullandı.

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'da 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

'İLGİ DUYAN TAKIMLAR VAR'

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda Zaniolo için şu sözleri kullanmıştı;

Zaniolo bizim önemli oyuncularımızdan bir tanesi ve şu aşamada da Galatasaray'ın oyuncusu. Kiralık olarak gittiği kulüpte opsiyon kullanılmadı ve kendisi şu an bizlerle beraber. Küçük bir sakatlığı var o sakatlığı atlattıktan sonra bizlerle beraber olacak. Önemli bir oyuncu, Premier Lig'de bir sezon geçirdi. Ona da ilgi duyan takımlar var. Galatasaray için en doğrusunu yapacağız. Gelen teklifler bizi tatmin eder ve oyuncunun mutlu olacağı şekilde olursa değerlendirilir.