Fenerbahçe Fenerbahçe'de iki oyuncunun bileti kesildi! Ferdi Kadıoğlu ve Oosterwolde kararı

Fenerbahçe'de iki oyuncunun bileti kesildi! Ferdi Kadıoğlu ve Oosterwolde kararı

25.06.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Jose Mourinho ile transfer zirvesinde bir araya geldi. Devlerin radarındaki Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde için karar verildi. Kadroda düşünülmeyen iki oyuncuyla ise yollar ayrılacak.

Fenerbahçede iki oyuncunun bileti kesildi Ferdi Kadıoğlu ve Oosterwolde kararı

Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda teklif gelen isimleri satmama kararı aldı.

Haberin Devamı

Sezon biter bitmez özellikle sarı-lacivertli takımda en dikkat çeken isimler olan Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde için birçok Avrupa devi Fenerbahçe’ye teklif yapmıştı. Fakat Ali Koç’un tekrar başkan seçilmesinin ardından yapılan transfer zirvesinde bu iki ismin geleceği masaya yatırıldı ve ne olursa olsun takımda kalacaklarının altı çizildi.

Yönetimin bu kararı almasının yanında iki neden olduğu ortaya çıktı. Bunlardan ilki iki ismin hem kulübü bilmeleri hem de yeni kadroda önemli bir yere sahip olacakları. Sarı-lacivertli idareciler, Oosterwolde ya da Ferdi’nin gitmesi halinde onlar kadar iyi oyuncu bulmanın ve maliyet açısından almanın zor olacağını savunuyor.

Fenerbahçede iki oyuncunun bileti kesildi Ferdi Kadıoğlu ve Oosterwolde kararı

İkinci sebep ise oluşturulacak iddialı kadro... Herhangi önemli bir oyuncunun satışının Başkan Ali Koç’un hem seçim toplantılarında hem de seçildikten sonra yaptığı toplantılarda sarfettiği ‘Fenerbahçe tarihinin en güçlü kadrosunu kuracağız’ sözüne ters düşeceği de düşünülüyor.

Haberin Devamı

Hem yönetim hem teknik heyet sadece bu iki oyuncuya 40-50 milyon euro aralığında teklif gelmesi halinde tekrar toplanacağı ve son kararı Teknik Direktör Jose Mourinho’ya bırakacağı öğrenildi.

KRUNIC VE ZAJC DÜŞÜNÜLMÜYOR

Sarı-lacivertli takımda gözler yapılacak takviyelere çevrilse de kadroda düşünülmeyen isimler de yavaş yavaş netleşmeye başladı. Fenerbahçe’de öncelikle geçen sezon istediği süreleri alamayan Miha Zajc ile beraber, Milan’dan alınan Rade Krunic ile yolların ayrılması bekleniyor. Bu iki isim gönderilip hem yabancı kontenjanında yer açılacak hem de yeni transferler için kaynak yaratılacak.

Fenerbahçede iki oyuncunun bileti kesildi Ferdi Kadıoğlu ve Oosterwolde kararı

 

"SABIRSIZLANIYORUM"

Fenerbahçe’de dün yeni sezon hazırlıkları için Topuk Yaylası’nda kampa girilirken akşam saatlerinde ilk çalışma da gerçekleştirildi. Yolculuk öncesinde paylaşımlarına bir yenisini ekleyen Teknik Direktör Jose Mourinho, kamp otobüsünün önündeki resmine, “Kampa gidiyorum, sahada olmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı. Mourinho’nun bu paylaşımı çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

DJIKU VE OSAYI'YE EKSTRA İZİN

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıkları kapsamında Topuk Yaylası’nda kampa girerken iki isme ekstra izin verildi. Sezon bitiminin ardından hemen milli takımlarına giden Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel üç gün ekstra izin yapacak. Djiku ve Osayi yarın kampa katılarak hazırlıklara başlayacak.