GalatasarayGalatasaray'da Yunus Akgün'e özel motivasyon! 'Bayrak sende artık'

Galatasaray'da Yunus Akgün'e özel motivasyon! 'Bayrak sende artık'

24.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe derbisindeki performansıyla dikkat çeken Yunus Akgün’ü motive eden şey ortaya çıktı.

Galatasarayda Yunus Akgüne özel motivasyon Bayrak sende artık

Kerem Aktürkoğlu’nun Benfica’ya transferi sonrası Teknik Direktör Okan Buruk ile Sportif AŞ Başkanvekilleri İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş’in 24 yaşındaki futbolcuyla bir toplantı yaptığı belirlendi. Bu toplantıda Yunus’a, “Kerem gitti ve bayrağı artık sen devraldın. Sana güveniyoruz ve bu sezon çıkış sergilemeni bekliyoruz” dedikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

Galatasarayda Yunus Akgüne özel motivasyon Bayrak sende artık

Bu motive edici sözlerden olumlu etkilenen ve Rize, Gaziantep ve Fenerbahçe karşılaşmalarında ilk 11’de sahaya çıkan Yunus Akgün futboluyla dikkat çekmeye başladı. Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu’nun da, sürekli olarak görüştüğü eski takım arkadaşını motive etmek için çabaladığı bildirildi. Okan Buruk’un Yunus’a şans vermeye devam edeceği ve şimdilik ana planında genç oyuncuyu düşündüğü belirtildi.

DURSUN ÖZBEK: KOLEJ TAKIMI GİBİYİZ

Derbi gecesi yöneticilerle yemekte bir araya gelen Başkan Dursun Özbek’in, Kadıköy’deki performanstan çok etkilendiği öğrenildi. Özbek’in, “Kolej takımı görüntüsü veriyoruz. Herkes çok pozitif. Bu tablo beni çok umutlandırdı. Transfer dönemi çok eleştirildik ama görüyorum ki doğru işler yapmışız. Takımda arkadaşlığın iyi olması çok önemli” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Öte yandan sarı-kırmızılılar, bir günlük iznin ardından yarın Avrupa Ligi’nde oynayacağı PAOK maçının hazırlıklarına başladı.

OSIMHEN İLE DEVAM PLANI

Galatasaray’ın Napoli’den bir sezonluğuna kiraladığı, 100 milyon euroluk golcü Victor Osimhen’in gelecek sezon daha kalması düşüncesi ortaya çıktı. Radyospor’a konuşan Sportif AŞ Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, Osimhen’in ocak ayında ayrılması gibi bir durum bulunmadığını ifade ederek, “Haziran ayına kadar Galatasaray’ın futbolcusu. Bunu tartışıyor olmak gündemi değiştirmeye yönelik, Osimhen’i izlemenin keyfini bozmaya yönelik iddialar. Biz Osimhen ile bundan sonraki sezonlarda nasıl birlikte olur bunu düşünmeliyiz” yorumunu yaptı.

Yazarlar