Dünyadan FutbolBenfica'da Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü fırtınası! Portekiz'de Türk gecesi

Benfica'da Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü fırtınası! Portekiz'de Türk gecesi

23.09.2024 - 23:15 | Son Güncellenme:

Portekiz Premier Ligi'nin 6'ncı haftasında Benfica, Boavista'ya konuk oldu. Bruno Lage'nin ilk 11'de forma şansı verdiği Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü maça damga vurdu.

Benficada Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü fırtınası Portekizde Türk gecesi

Boavista, Portekiz Premier Ligi'nin 6'ncı haftasında Benfica ile karşı karşıya geldi. Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, Boavista maçında Türk futbolcular Orkun Kökçü ile Kerem Aktürkoğlu'na ilk 11'de forma şansı verdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 11'inci dakikasında milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Benfica'nın ilk golünü hazırlayan isim oldu. Kerem Aktürkoğlu sol kanattan ceza sahasına girdi ve pasını yerden içeriye çevirdi. Kerem Aktürkoğlu'nun pasında Pavlidis ön direkte topa dokundu ve fileleri havalandırdı.

Benficada Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü fırtınası Portekizde Türk gecesi

İşte Kerem Aktürkoğlu'nun asistinde Pavlidis'in attığı gol:

Müsabakanın 31'inci dakikasında bu kez iki milli futbolcumuz birden sahne aldı. Kerem Aktürkoğlu'nun sol kanattan verdiği pasta Orkun Kökçü oldukça uzak mesafede topla buluştu. Orkun Kökçü'nün ceza sahası dışından yerden yaptığı vuruşta top ağlarla buluştu. Bu golle birlikte Benfica, Boavista deplasmanında farkı ikiye çıkardı.

Haberin Devamı

Benficada Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü fırtınası Portekizde Türk gecesi

İşte Kerem Aktürkoğlu'nun asistinde Orkun Kökçü'nün attığı enfes gol:

Benfica'nın Galatasaray'dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu, Portekiz temsilcisinde şu ana kadar 3 maçta şans buldu. 25 yaşındaki kanat oyuncusu bu müsabakalarda 2 gol attı ve 2 asist üretti.

23 yaşındaki on numara Orkun Kökçü, bu sezon Benfica'da 7 karşılaşmada süre aldı. Orkun Kökçü, bu mücadelelerde 3 gol atma başarısı gösterdi. 23 yaşındaki on numara, takım arkadaşlarına 3 asist yaptı.