GalatasarayGalatasaray'da Victor Osimhen fırtınası! Bir ilki yaşadı

Galatasaray'da Victor Osimhen fırtınası! Bir ilki yaşadı

28.09.2024 - 19:39 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Victor Osimhen, Rams Park'taki maçta bir ilke imza attı.

Galatasarayda Victor Osimhen fırtınası Bir ilki yaşadı

Trendyol Süper Lig'in 7'nci haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk etti. Rams Park'taki karşılaşma dolu tribünler önünde oynandı. Sarı-kırmızılı takımın yıldızı Victor Osimhen, Kasımpaşa maçında yıldızlaşan isim oldu.

Haberin Devamı

Nijeryalı santrfor, Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmasındaki performansıyla bir ilke imza attı.

Karşılaşmanın 20'nci dakikasında Abdülkerim Bardakcı'nın sol kanattan havalandırdığı top ceza sahasına geldi. Kasımpaşa savunmasının dokunamadığı topu tamamlayan isim Victor Osimhen oldu. Victor Osimhen'in dokunuşunda top ağlarla buluştu.

Galatasarayda Victor Osimhen fırtınası Bir ilki yaşadı

Victor Osimhen bu golle birlikte bir ilke imza attı. Nijeryalı futbolcu, Galatasaray kariyerinde ilk kez gol sevinci yaşadı.

BİR GOL DAHA ATTI

28'inci dakikada Gabriel Sara sağ kanatta topla buluştuktan sonra sol kanattan savunmanın arkasına kaçan Victor Osimhen'e pasını gönderdi. Victor Osimhen'in şutunda direkten seken top ağlarla buluştu. Victor Osimhen hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetmiş oldu.

Haberin Devamı

Galatasarayda Victor Osimhen fırtınası Bir ilki yaşadı

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Victor Osimhen, 45'inci dakikada yaşadığı sakatlık nedeniyle kenara değişiklik işaretinde bulundu. Nijeryalı futbolcu oyuna devam edemedi.

Galatasaray'ın Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, formda performansını Kasımpaşa maçında da sürdürdü. Sarı-kırmızılı takımda 4'üncü kez şans bulan Victor Osimhen tüm maçlarda olduğu gibi bu müsabakada da gol katkısı verdi.

Victor Osimhen daha önce Rizespor ve Fenerbahçe maçlarında 1'er asist yapmıştı. Nijeryalı santrfor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki PAOK karşılaşmasında ise 2 asist üretmişti.

Yazarlar