FenerbahçeFenerbahçe'de Jayden Oosterwolde hayran bıraktı! 'Gerçekten tehlikeli olabilir'

Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde hayran bıraktı! 'Gerçekten tehlikeli olabilir'

28.09.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Jayden Oosterwolde, Hollandalı teknik direktör Youri Mulder'i hayran bıraktı.

Fenerbahçede Jayden Oosterwolde hayran bıraktı Gerçekten tehlikeli olabilir

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Jayden Oosterwolde için dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Hollandalı teknik direktör Youri Mulder, sarı-lacivertli takımın genç sol beki ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe'deki performansına dikkat çeken Youri Mulder, "Fenerbahçe'de çok iyi performans gösteriyor. Her şeyi oynuyor. O sadece iyi bir futbolcu. Bence gerçekten iyi kondisyona sahip. Hızlı, tekniği iyi, pasları iyi ve savunması da iyi. Aynı zamanda oldukça dayanıklı, üstlenmekten çekinmiyor. Gerçekten iyi bir fiziğe sahip, iyi bir savunmacı" dedi.

Jayden Oosterwolde'nin çok yönlülüğüne vurguda bulunan Youri Mulder, "Jayden Oosterwolde esas olarak sol bek olarak oynuyor ancak stoperde de oynayabiliyor. İleriye dönük olarak gerçekten tehlikeli olabilir. Ayrıca pivot potansiyeli de var. Onun bu kadar iyi olup olmadığından her zaman şüphe duymuştum" diye konuştu.

Jayden Oosterwolde'nin gelişimine değinen Youri Mulder, "Jayden Oosterwolde esas olarak sol bek olarak oynuyor ancak stoperde de oynayabiliyor. İleriye dönük olarak gerçekten tehlikeli olabilir. Ayrıca pivot potansiyeli de var. Onun bu kadar iyi olup olmadığından her zaman şüphe duymuştum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

23 yaşındaki savunmacı, bu sezon Fenerbahçe'de 11 maça çıktı. Jayden Oosterwolde'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Hollandalı oyuncunun güncel piyasa değeri 13 milyon euro.

Yazarlar