BeşiktaşBeşiktaş'tan transferde Mats Hummels sürprizi! Görüşmeler başladı

Beşiktaş'tan transferde Mats Hummels sürprizi! Görüşmeler başladı

28.09.2024 - 18:01 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta kurmayların savunma tandemine yapılacak takviye konusunda temaslarını hızlandırdığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların, sezon başında da kadrosuna katmak istediği Mats Hummels için yeniden harekete geçtiği iddia edildi.

Beşiktaştan transferde Mats Hummels sürprizi Görüşmeler başladı

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlıların savunma tandemine yapılacak takviye konusunda rotasını yeniden Mats Hummels'e çevirdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın savunma kurgusunu lider bir stoperle güçlendirmek istediği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş kurmaylarının, Roma ile sözleşme imzalayan Mats Hummels için İtalyan ekibiyle ön görüşme yaptığı belirtildi.

Beşiktaştan transferde Mats Hummels sürprizi Görüşmeler başladı

Siyah-beyazlıların bu görüşmede olumlu yanıt aldığı kaydedildi. Beşiktaş'ta transferin etkili ve önemli isimlerinin Mats Hummels için İtalya'ya çıkarma yapacağı vurgulandı.

Alman savunmacının da Beşiktaş'ın teklifine olumlu baktığı belirtildi. Beşiktaş yönetiminin, Mats Hummels'in Roma'da şans bulamamasını avantaj olarak gördüğü kaydedildi.

35 yaşındaki savunmacı, Roma'da bu sezon 3 maçta kadroda yer aldı ancak hiçbir zaman sahaya çıkmadı. Mats Hummels'in Roma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Alman stoperin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Haberin Devamı

Beşiktaştan transferde Mats Hummels sürprizi Görüşmeler başladı

Bayern Münih altyapısında yetişen Mats Hummels daha sonra Borussia Dortmund'da oynadı. Almanya Milli Takımı'nda 78 müsabakada süre alan Mats Hummels, 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar