GalatasarayGalatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Nevzat Dindar'dan transfer açıklaması: Çalışmalar yapılıyor

Galatasaray'da Sacha Boey gelişmesi! Nevzat Dindar'dan transfer açıklaması: Çalışmalar yapılıyor

18.10.2024 - 12:48 | Son Güncellenme:

Milli ara sonrası Antalyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'daki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar değerlendirdi. İşte detaylar...

Süper Ligde Alex De Souza'nın çalıştırdığı Antalyaspor ile karşılaşacak Galataraydaki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer Instagram canlı yayınında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

MUSLERA'NIN GELECEĞİ

Muslera'nın yerinme birçok isim yazılıyor ama bence erken. Okan Buruk, Muslera'nın son senesi olduğunu açıkladı. Son 3-5 yıldır hep duyuyorum bu ayrılık sözlerini ama Muslera'nın performansıyla da orantılı. Galatasaray tekrar şampiyon olursa ve Muslera iyi performans sergilerse, yaşına bakılmaksızın ilk tercih olur. Bir açık kapı bırakmak istiyorum.

'BARIŞ ALPER'İN SAKATLIĞI VAR'

Barış Alper hariç tüm futbolcular Antalyaspor maçında forma giyebilecek durumda. Hocanın da belirttiği gibi herhangi bir problem yok. Davinson Sanchez uzun bir seyahatten geldi, Barış Alper'in sakatlığı var. Bunlar dışında sorun diyebileceğimiz bir durum yok. Şu an belki oynamayacak ama zorlasanız Barış Alper oynayabilecek bir durumda olurdu. Osimhen de iyileşti ve çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Ziyech zaten çalışmalar başlamıştı ama daha iyi duruma geldi. Her ne kadar kazanılarak Milli araya girilmiş olsa da formsuzluk baş göstermeye başlamıştı. Doğal olarak ara iyi gelecekti ve ilaç gibi geldi. Sakatlar iyileşti. Antalya maçı öncesi en önemli gelişme de Osimhen'in iyileşmesi.

'YENİ TRANSFER GİBİ GELİYOR'

Ziyech'in genelde suratı asıktır ama hep gülüyordu, büyük bir değişimi gösteriyor bu durum. Kamp dönemini iyi geçirmişti, milli takımdan sakat dönmesi handikap olmuştu onun için. Ancak şimdi heyecanlı ve mutlu, Okan Buruk da faydalanmak istiyor. Ziyech yeni bir transfer gibi geliyor diyebiliriz.

Galatasarayda Sacha Boey gelişmesi Nevzat Dindardan transfer açıklaması: Çalışmalar yapılıyor

'PROBLEM YARATAN OYUNCULARLA YOLLAR AYRILDI'

Galatasaray'da problem yaratan futbolcularla yollar ayrıldı, Zaha ve Oliveira biraz problemli oyunculardı. Soyunma odasına zarar verebilecek oyunculardı. Tete ve Ndombele gibi mutlu etmenin zor olduğu oyuncular da vardı. Şu anda iyi bir bağ kurulmuş durumda.

'ALEX GALATASARAY'A KARŞI'

Galatasaray'da yüzler gülüyor, zorlu fikstür öncesi stres yok. Ligde her maç final. Galatasaray'ın Avrupa Ligi hedefi de var. Rotasyonu iyi oturtabilirse Galatasaray'ı favori olarak düşünüyorum ilerleyen maçlarda. Öyle ya da böyle Alex, Galatasaray'a karşı olacak. Muhtemelen tüm Fenerbahçeliler de bir sürpriz yapmasını bekliyor. Galatasaray da bu konsantrasyonla maça çıkacak.

Haberin Devamı

Galatasaray 3 maçını kazanırsa önü açılacak. Bay haftası da gelecek, konumunu netleştirecek. Galatasaray kötü sonuçlar alırsa türbülansa girebilir ama hatasız çıkarsa hava tertemiz.

BOEY İDDİALARI

Transfer konusu için şu an erken ama belli mevkiler için çalışmalar yapılıyor. Sağ bek için Boey yazılıyor ve bana çok ütopik gelmiyor. Takımı bilen bir oyuncu, tekrar toparlanabilir. Bu açıdan benim de aklımdan geçmiyor değildi. Boey haberlerini bu anlamda reddetmiyorum.

Galatasarayda Sacha Boey gelişmesi Nevzat Dindardan transfer açıklaması: Çalışmalar yapılıyor

YERLİ OYUNCULARA ZAM YOLDA

Yerli oyuncularla ilgili yönetimin çalışması olacak. Karar alındı, bay haftasına denk getirilecek. Barış'a yıllık 2 milyon euroya yakın maaş, Yunus'a da 1 milyon euroya civarında bir maaş düşünülüyor. Yerli oyunculara zam yapılacak.

PRİMLER YATIRILMAYA BAŞLANDI

Primler konusunda da geçtiğimiz günlerde 9-10 milyonluk bir ödeme oldu, bir kısmı şampiyonluk primiydi. Şampiyonluk priminin kalanı ve Fenerbahçe maçının primi de ilerleyen günlerde yatırılacak.