FenerbahçeFenerbahçe'de iki yıldızın menajerleri İstanbul'a çağrıldı! İşte sözleşme teklifleri

Fenerbahçe'de iki yıldızın menajerleri İstanbul'a çağrıldı! İşte sözleşme teklifleri

18.10.2024 - 08:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de Ryan Kent ile yolların ayrılmasının ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. İç transfere yönelen sarı-lacivertli kulüp iki yıldızın menajerlerini İstanbul'a çağırdı. İşte detaylar...

Fenerbahçede iki yıldızın menajerleri İstanbula çağrıldı İşte sözleşme teklifleri

Jose Mourinho'nun talepleri doğrultusunda kadro planlamasına devam eden Fenerbahçe, Ryan Kent'le yollarını ayırmıştı. Sarı-lacivertli ekip, iç transferde sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 2 yıldız için de harekete geçti.

Haberin Devamı

KENT'İN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de uzun süredir beklenen ayrılık gerçekleşti. Sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki kanat oyuncusu Ryan Kent ile karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdı.

FENERBAHÇE HAREKETE GEÇTİ

Sarı-Lacivertliler, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan İrfan Can Kahveci ve Bright Osayi-Samuel’e yeni kontrat imzalatmak için kolları sıvadı.

Her iki oyuncunun da talipleri var. Özellikle İrfan, Milli formayla sergilediği performansın ardından birçok takımı peşine takmış durumda. Yönetim, yıldızlarını kadroda tutmak için harekete geçti.

Fenerbahçede iki yıldızın menajerleri İstanbula çağrıldı İşte sözleşme teklifleri

MENAJERLER ÇAĞRILDI

İki futbolcunun menajerlerinin de görüşmeler için İstanbul’a davet edildikleri öğrenildi. İrfan’ın temsilcileri D’Avila ve Cenk Melih Yazıcı ile Samuel’in menajeri Steven Beck’le önümüzdeki hafta masaya oturulması bekleniyor.

Haberin Devamı

ZAMLI TEKLİFLER

Her iki futbolcu da yeni kontrata imza atmamaları halinde, 1 Ocak’tan itibaren yeni sezonda geçerli olmak üzere istedikleri takımla anlaşma sağlayabilecek. İrfan şu anda senelik yaklaşık 15 milyon TL kazanıyor. Milli yıldızın maaşının yıllık 50 milyon TL seviyesine çekilmesi bekleniyor.

Samuel’in ise 600 bin Euro olan ücretinin 2.5 milyon Euro’ya çıkartılmasını talep ettiği öne sürüldü. Ancak yönetim, Nijeryalı futbolcuyla 1.5 milyon Euro’dan anlaşmak istiyor. Sarı-Lacivertliler, iki oyuncuyla da yeni sözleşme imzalayıp, tamamen saha içine odaklanmalarını istiyor.

Yazarlar