GalatasarayGalatasaray'da Hakim Ziyech ayrılık hazırlığında!

Galatasaray'da Hakim Ziyech ayrılık hazırlığında!

04.09.2024 - 01:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Hakim Ziyech'in Katar kulüpleri ile görüştüğü öne sürüldü.

Galatasarayda Hakim Ziyech ayrılık hazırlığında

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Hakim Ziyech ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Faslı futbolcunun transfer görüşmelerinde bulunduğu kulüpler netlik kazandı. Fransa basınından Foot Mercato'nun haberine göre; Hakim Ziyech'in Al Gharafa ile temasta olduğu belirtildi.

Faslı futbolcunun başka Katar kulüpleriyle de görüşme halinde olduğu vurgulandı. Hakim Ziyech'in bir takımla anlaşması durumunda bonservis bedeli olmadan Galatasaray'dan ayrılacağı aktarıldı.

Öte yandan Yunan basınından Sportime'ın haberine göre; Hakim Ziyech'in Yunanistan temsilcisi Olimpiakos ile görüştüğü kaydedildi. Hakim Ziyech ile Olimpiakos arasındaki görüşmelerde anlaşma sağlanamadığı vurgulandı.

31 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Galatasaray'da 4 maça çıktı. Okan Buruk, Faslı futbolcuya bu müsabakalarda 237 dakika forma şansı verdi.

Haberin Devamı

Hakim Ziyech'in Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Faslı futbolcunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Dronten altyapısında yetişen Hakim Ziyech daha sonra Heerenveen, Twente, Ajax ve Chelsea'de oynadı. Galatasaray, geride kalan sezonda kiraladığı tecrübeli futbolcunun sezon başında satın alma opsiyonunu bonservis bedeli almadan kullandı.

Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı'nda 62 karşılaşmada süre aldı. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, bu mücadelelerde 23 kez rakip fileleri havalandırdı.