FenerbahçeFenerbahçe'den transferde Ben Chilwell bombası! Jose Mourinho onayladı

Fenerbahçe'den transferde Ben Chilwell bombası! Jose Mourinho onayladı

03.09.2024 - 21:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Chelsea'de gözden çıkarılan Ben Chilwell için harekete geçtiği öne sürüldü.

Fenerbahçeden transferde Ben Chilwell bombası Jose Mourinho onayladı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transfer olmasının ardından sol bek arayışlarına hız veren sarı-lacivertli kulübün Ben Chilwell'i gündemine aldığı aktarıldı.

Haberin Devamı

TeamTALK'ın haberine göre; Fenerbahçe'nin Chelsea forması giyen Ben Chilwell'i transfer etmek istediği belirtildi. Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Jose Mourinho'nun da bu transfere onay verdiği vurgulandı.

Öte yandan Chelsea'de gözden çıkarılan ve takımda düşünülmeyen Ben Chilwell'in Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı iddia edilmişti. Yıldız futbolcunun, birçok ülkede transfer döneminin sona ermesi nedeniyle seçenekleri arasında Türkiye'nin olduğu kaydedilmişti.

Fenerbahçeden transferde Ben Chilwell bombası Jose Mourinho onayladı

Ben Chilwell'in Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 27 yaşındaki İngiliz sol bekin güncel piyasa değeri 28 milyon euro.

Leicester City altyapısında yetişen Ben Chilwell daha sonra Huddersfield Town'da kiralık olarak forma giydi. Chelsea, tecrübeli sol beki 2020-2021 sezonu başında kadrosuna kattı. Ben Chilwell için 50 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden transferde Ben Chilwell bombası Jose Mourinho onayladı

27 yaşındaki sol bek, İngiltere Milli Takımı'nda 21 karşılaşmada forma şansı buldu. Yıldız futbolcu, bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi.