TrabzonsporTrabzonspor'da Trezeguet, Al Rayyan'a transfer oldu!

Trabzonspor'da Trezeguet, Al Rayyan'a transfer oldu!

03.09.2024 - 22:05 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Mısırlı futbolcu Trezeguet ile yollarını ayırdı.

Trabzonsporda Trezeguet, Al Rayyana transfer oldu

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor'da Trezeguet ile vedalaşıldı. Bordo-mavililer, Mısırlı kanat oyuncusunun sezon sonuna kadar Al Rayyan'a kiralandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Trezeguet'in Al Rayyan'a kiralanması karşılığında bir bedel alınmayacağı aktarıldı. Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Profesyonel futbolcumuz Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın, Al Rayyan FC'ye sezon sonuna kadar bedelsiz olarak geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır."

29 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon Trabzonspor'da 7 maça çıktı. Trezeguet, bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi.

Trezeguet'in Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Mısırlı futbolcunun güncel piyasa değeri 8 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Al Ahly altyapısında yetişen Trezeguet daha sonra Anderlecht, Mouscron, Kasımpaşa, Aston Villa ve Başakşehir'de oynadı. Trabzonspor, 2022-2023 sezonu başında Trezeguet'i 4 milyon euro bedelle renklerine bağladı.

Trezeguet, Mısır Milli Takımı'nda 70 karşılaşmada süre aldı. 29 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 16 kez rakip fileleri havalandırdı.