GalatasarayGalatasaray'da dev transfer operasyonu! 2 yıldız birden

Galatasaray'da dev transfer operasyonu! 2 yıldız birden

06.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer çalışmalarında kadrosunu 2 yıldızla güçlendirmeyi hedeflediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldızlar belli oldu.

Galatasarayda dev transfer operasyonu 2 yıldız birden

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın transferde yıldızların peşinde olduğu ortaya çıktı. Michy Batshuayi, Elias Jelert ve Gabriel Sara'yı kadrosuna katan sarı-kırmızılıların hedefinde 2 yıldızın olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Galatasaray'ın sol bek bölgesine takviyede bulunmayı hedeflediği vurgulandı. Sarı-kırmızılıların hedefindeki ismin Sergio Reguilon olduğu aktarıldı.

Sergio Reguilon'un Şampiyonlar Ligi tecrübesi nedeniyle gündeme geldiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların hedefinde sadece Sergio Reguilon'un olmadığı vurgulandı.

Galatasarayda dev transfer operasyonu 2 yıldız birden

Galatasaray'ın Al Nassr'da forma giyen Aymeric Laporte'u da gündeminde bulundurduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılı takımda taraftarların stoper transferi istediği belirtildi.

Galatasaray'da taraftarların bu isteği sonrası yönetimin Aymeric Laporte hamlesini yapabileceği vurgulandı. İspanyol futbolcunun iyi bir teklif gelmesi durumunda Al Nassr'dan ayrılmasının gündeme gelebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Aymeric Laporte'un Al Nassr ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 30 yaşındaki stoperin güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Bayonne altyapısında yetişen Aymeric Laporte daha sona CD Basconia, Athletic Bilbao ve Manchester City'de oynadı. Al Nassr, geride kalan sezon başında İspanyol stoper için 27 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasarayda dev transfer operasyonu 2 yıldız birden

Sergio Reguilon'un Tottenham ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te tamamlanacak. 27 yaşındaki İspanyol sol bekin güncel piyasa değeri 12 milyon euro. Real Madrid altyapısında futbola başlayan Sergio Reguilon daha sonra Logrones, Sevilla, Atletico Madrid, Manchester United, Brentford ve Tottenham'da oynadı.

Tottenham, 2020-2021 sezonu başında Sergio Reguilon için 30 milyon euro bonservis bedeli ödedi.