GalatasarayGalatasaray'da Derrick Köhn kararı! Beşiktaş maçında eleştirilmişti

Galatasaray'da Derrick Köhn kararı! Beşiktaş maçında eleştirilmişti

06.08.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Beşiktaş'a kaybedilen Süper Kupa maçında eleştirilen isimlerin başında gelen Derrick Köhn için karar verildiği öğrenildi.

Galatasarayda Derrick Köhn kararı Beşiktaş maçında eleştirilmişti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da 5-0 kaybedilen Beşiktaş derbisinde en fazla eleştiri alan isimler arasında Derrick Köhn de yer almıştı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların, Alman sol bekin geleceğine dair kararını verdiği belirtildi. Fanatik'in haberine göre; Galatasaray'da 25 yaşındaki sol bekin takımdan gönderilmesinin gündemde olmadığı öğrenildi.

Derrick Köhn için Galatasaray'a 10 milyon euroluk herhangi bir teklifin gelmediği belirtildi. Sarı-kırmızılılara gelen tekliflerin 6-7 milyon euro bandında olduğu vurgulandı.

Galatasarayda Derrick Köhn kararı Beşiktaş maçında eleştirilmişti

Galatasaray'ın Alman sol bek için gelen transfer tekliflerini kabul etmediği kaydedildi. Öte yandan Derrick Köhn'ün de Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

Derrick Köhn'ün Galatasaray'da antrenmanlarda takımın en iyileri arasında gösterildiği vurgulandı. Sarı-kırmızılılarda yapılan testlerde takımın en atletik isminin Derrick Köhn olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

HANNOVER'DEN SARA TEPKİSİ

Galatasaray'ın Gabriel Sara için Norwich City'e 18 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olması Hannover'i kızdırdı. Bild'in haberine göre; Galatasaray'ın Derrick Köhn'ün bonservis bedelinden kalan 2 milyon 500 bin euroluk ödemeyi henüz gerçekleştirmediği vurgulandı.

Galatasaray'ın bu bedeli ödeme tarihinin ertelenmesi veya yeni bir anlaşma yapmayı Hannover'e teklif ettiği aktarıldı. Hannover'in Galatasaray'dan gelen bu öneriyi kabul etmediği belirtildi.

Hannover Sportif Direktörü Marcus Mann'ın Gabriel Sara transferi sonrası şu sözleri kullandığı öğrenildi: "İnsan böyle bir şeyin nasıl olduğunu merak ediyor. Galatasaray, bizim paramızı hâlâ ödemedi. Para hesabımızda değil."

3 MİLYON 350 BİN EUROYA İMZA ATTI

Galatasaray, Derrick Köhn transferi için Hannover'e 3 milyon 350 bin euroluk bonservis bedeli ödeneceğini açıklamıştı. 25 yaşındaki sol bekin, sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.