GalatasarayGalatasaray'da Derrick Köhn'e sürpriz talip! Eski kulübü devrede

Galatasaray'da Derrick Köhn'e sürpriz talip! Eski kulübü devrede

23.08.2024 - 18:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray'daki geleceği merak konusu olan Derrick Köhn'e sürpriz bir talibin çıktığı öne sürüldü.

Galatasarayda Derrick Köhne sürpriz talip Eski kulübü devrede

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Derrick Köhn ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların Alman sol bekine eski kulübünün ilgi gösterdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Spartak Moskova'dan gelen transfer teklifi sonrası takımdan ayrılmayan tecrübeli sol beke talip olan kulübü Alman basını duyurdu. Bild'in haberine göre; Hannover 96'nın Derrick Köhn'ü transfer etmek istediği öne sürüldü.

Galatasarayda Derrick Köhne sürpriz talip Eski kulübü devrede

Hannover 96'nın Derrick Köhn'ün Galatasaray'dan ayrılması durumunda yeniden kadrosuna katmak istediği belirtildi. Galatasaray'ın tecrübeli sol beki bedelsiz göndermeyi düşünmediği vurgulandı.

25 yaşındaki sol bek, bu sezon Galatasaray formasıyla 3 resmi maça çıktı. Alman futbolcunun, sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek.

Derrick Köhn'ün güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Bramfeld altyapısında futbola başlayan Derrick Köhn daha sonra Hamburg altyapısı, Bayern II, Willem II ve Hannover 96 forması giydi. Galatasaray, 2023-2024 sezonu devre arasında Derrick Köhn için 3 milyon 350 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar