GalatasarayGalatasaray'a Alexandru Cicaldau piyangosu! Belçika'dan talip çıktı

Galatasaray'a Alexandru Cicaldau piyangosu! Belçika'dan talip çıktı

23.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray forması giyen ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alexandru Cicaldau ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 27 yaşındaki futbolcuya Belçika ekibinin talip olduğu öne sürüldü.

Galatasaraya Alexandru Cicaldau piyangosu Belçikadan talip çıktı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen ve henüz takımdan ayrılmayan Alexandru Cicaldau ile ilgili çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. 27 yaşındaki orta saha oyuncusuna Belçika temsilcisinin ilgi gösterdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Gaziantep FK ve Pisa'nın da ilgi duyduğu Alexandru Cicaldau'ya Belçika ekibinin de talip olduğu kaydedildi. Romanya basınından Digisport'un haberine göre; Galatasaray forması giyen Alexandru Cicaldau'ya Belçika ekibi Westerlo'nun ilgi gösterdiği aktarıldı.

Westerlo'da Nicolas Madsen'in boşluğunun Alexandru Cicaldau ile doldurulmasının planlandığı vurgulandı. Westerlo'nun tecrübeli orta sahayı transfer etmek için 3 milyon 500 bin euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi.

Alexandru Cicaldau'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 27 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Hagi akademisinde futbola başlayan Viitorul ve Craiova'da forma giydi. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında Alexandru Cicaldau için 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-kırmızılılar, Alexandru Cicaldau'yu sırasıyla Al Ittihad Kalba ve Konyaspor'a kiraladı.

Haberin Devamı

Alexandru Cicaldau, Romanya Milli Takımı'nda 38 karşılaşmada süre aldı. 27 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 4 gol attı.

Yazarlar