GalatasarayGalatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Rafa Silva cevabı! 'Satılık oyuncu konumundaydı'

Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Rafa Silva cevabı! 'Satılık oyuncu konumundaydı'

23.08.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Beşiktaşlı futbolcu Rafa Silva ile ilgili konuştu.

Galatasarayda İbrahim Hatipoğlundan Rafa Silva cevabı Satılık oyuncu konumundaydı

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkat çeken Rafa Silva ile ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Rafa Silva'nın Beşiktaş'a transfer olmadan önce Galatasaray ile görüştüğüne yönelik iddialara cevap geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Rafa Silva ile hiç ilgilenmediklerini dile getirdi. Sabah'a konuşan İbrahim Hatipoğlu, "Galatasaray'ın Rafa Silva'ya bu sezon ilgisi oldu mu" sorusunu şu şekilde cevapladı:

"Biz yönetime geldiğimizde hiçbir transfer bitmek üzere değildi. Rafa Silva'nın yerinde Mertens ile sözleşme imzaladık. Rafa Silva da satılık oyuncu konumundaydı ama hiç ilgimiz olmadı. Farklı iddialar da gündeme geldi fakat doğru değil."

Galatasarayda İbrahim Hatipoğlundan Rafa Silva cevabı Satılık oyuncu konumundaydı

SİLVA'DAN 4 MAÇTA 5 GOLE KATKI

31 yaşındaki on numara Rafa Silva, Beşiktaş formasıyla 4 maça çıktı. Portekizli on numara, bu karşılaşmalarda 3 gol atma başarısı gösterdi. Rafa Silva takım arkadaşlarına 2 asist üretti.

Rafa Silva'nın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Portekizli on numaranın güncel piyasa değeri 14 milyon euro.

Haberin Devamı

Galatasarayda İbrahim Hatipoğlundan Rafa Silva cevabı Satılık oyuncu konumundaydı

Povoense altyapısında yetişen Rafa Silva daha sonra Alverca altyapısı, Feirense ve Braga'da oynadı. Beşiktaş, 31 yaşındaki on numarayı sezon başında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı.