GalatasarayGalatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a bir talip daha! Dev bonservis

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a bir talip daha! Dev bonservis

23.09.2024 - 14:16 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan Barış Alper Yılmaz'ın talipleri artmaya devam ediyor. Yakından takip edilen Milli yıldız için İngiliz ekibi kesenin ağzını açtı. İşte detaylar...

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza bir talip daha Dev bonservis

Derbide Fenerbahçe'yi 3-1'le geçip ligde 6'da 6 yapan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Takımın yıldızlarından Barış Alper Yılmaz'a yeni bir talip çıktı. Premier Lig ekibinin Barış için gözden çıkardığı bonservis bedeli de belli oldu.

Haberin Devamı

ADI TRANSFER İDDİALARINDA YER ALDI

Barış Alper Yılmaz'ın ismi EURO 2024 sonrası sık sık transfer iddialarında yer almış ve Avrupa ekiplerinin Milli yıldıza yüksek bonservisler ödeyebileceği ileri sürülmüştü.

TALİPLERİ ARTIYOR

Sabah'ta yer alan habere göre Sarı-Kırmızılılar'da Avrupa kulüplerinin gözdesi olan genç yıldızın talipleri artıyor. Son 2 sezondur ortaya koyduğu futbolla Avrupa kulüplerini peşine takan Barış Alper Yılmaz, Tottenham ve Brighton'ın ardından Nottingham Forest'ın da transfer listesine girdi.

Galatasarayda Barış Alper Yılmaza bir talip daha Dev bonservis

DERBİDE TAKİP EDİLDİ

İngiliz ekibinin 24 yaşındaki futbolcuyu scoutlar aracılığı ile Fenerbahçe derbisinde mercek altına aldığı öğrenildi.

FERDİ'NİN TAKIMINDAN DEV BONSERVİS

Ayrıca Barış Alper için yaz transfer döneminde 20 milyon Euro teklifte bulunan Ferdi Kadıoğlu'nun formasını giydiği Brighton'ın rakamı 25 milyon Euro'ya çıkarmaya hazır olduğu öğrenildi.