FenerbahçeFenerbahçe sol bekini Brezilya'da buldu! Transfer teklifi yapıldı

Fenerbahçe sol bekini Brezilya'da buldu! Transfer teklifi yapıldı

08.09.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Jayden Oosterwolde ile forma rekabetine girecek bir sol bek transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin rotasını Brezilya'ya çevirdiği iddia edildi.

Fenerbahçe sol bekini Brezilyada buldu Transfer teklifi yapıldı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar sol bek transferi için çalışmalarını hızlandırdığı öne sürüldü. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda rotasını Brezilya'ya çevirdiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'in 27 yaşındaki sol bek için harekete geçtiği ve teklifte bulunduğu iddia edildi. Sabah'ın haberine göre; Archie Brown, Ben Chilwell ve Brandley Locko gibi isimlerle temas kuran ancak olumlu sonuç alamayan Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcunun peşine düştüğü kaydedildi.

Fenerbahçe'nin Atletico Mineiro forması giyen Guilherme Arana'yı gündemine aldığı vurgulandı. Atletico Mineiro'da takım kaptanlığını üstlenen 27 yaşındaki sol bek için görüşmelerin başladığı aktarıldı.

Fenerbahçe sol bekini Brezilyada buldu Transfer teklifi yapıldı

Fenerbahçe'nin Guilherme Arana için Atletico Mineiro'ya sunduğu teklifin ayrıntılarının belli olduğu belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, 27 yaşındaki sol bek için 8 milyon euro bonservis bedeli artı bonuslar içeren bir teklif sunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Guilherme Arana'nın yeniden Avrupa'ya dönmek istediği ve Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı vurgulandı.

Guilherme Arana, bu sezon Atletico Mineiro'da 37 maça çıktı. Brezilyalı sol bek, bu müsabakalarda 4 gol atma başarısı gösterdi. Guilherme Arana, takım arkadaşlarına 8 asist yaptı.

Fenerbahçe sol bekini Brezilyada buldu Transfer teklifi yapıldı

Guilherme Arana'nın Atletico Mineiro ile olan sözleşmesi 31 Aralık 2027'de sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Corinthians altyapısında yetişen Guilherme Arana daha sonra Atletico Paranaense, Sevilla, Atalanta ve Atletico Mineiro'da oynadı. Guilherme Arana, Brezilya Milli Takımı'nda 10 karşılaşmada şans buldu.