GalatasarayGalatasaray'a Barış Alper Yılmaz için çılgın transfer teklifi! 'Avrupa hayali devam ediyor'

Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz için çılgın transfer teklifi! 'Avrupa hayali devam ediyor'

11.09.2024 - 21:53 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın temsilcisi Tuncay Maldan, milli oyuncuya gelen çılgın teklifi açıkladı.

Galatasaraya Barış Alper Yılmaz için çılgın transfer teklifi Avrupa hayali devam ediyor

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Milli futbolcunun temsilcisi Tuncay Maldan, Premier Lig ekibinin sunduğu dikkat çeken bonservis bedelini duyurdu.

Haberin Devamı

Avrupa'dan çok sayıda kulüple anılmasına rağmen Galatasaray'da kalan Barış Alper Yılmaz ile ilgili açıklama ses getirdi. Tuncay Maldan, Sports Digitale'e yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı.

Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ın Barış Alper Yılmaz için 25 milyon euroluk teklifte bulunduğunu belirten Tuncay Maldan, "Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon euroluk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti" dedi.

Galatasaraya Barış Alper Yılmaz için çılgın transfer teklifi Avrupa hayali devam ediyor

Barış Alper Yılmaz için çok sayıda teklifler aldığını vurgulayan Tuncay Maldan, "Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık. Galatasaray, Barış ile devam etmek istediği için gelen tekliflere geri dönüş yapıp, herhangi bir rakam talep etmedi" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Barış Alper Yılmaz için görüşmeleri ilerletmediklerini ifade eden Tuncay Maldan, "Barış geride kalan iki sezonda takımın iskeleti için en önemli oyunculardandı. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik" açıklamasını yaptı.

Milli futbolcunun hala Avrupa hayali olduğunu belirten Tuncay Maldan, "Barış Alper'in Avrupa hayali devam ediyor ancak şu an için sadece Galatasaray'ın başarısına odaklandı" dedi.

Galatasaraya Barış Alper Yılmaz için çılgın transfer teklifi Avrupa hayali devam ediyor

24 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Galatasaray'da 6 karşılaşmada süre aldı. Barış Alper Yılmaz, bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Rize Özel İdare Spor altyapısında futbola başlayan Barış Alper Yılmaz daha sonra Ankara Demirspor ve Ankara Keçiörengücü'nde oynadı. Galatasaray, 2021-2022 sezonu başında Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna dahil etti.

Barış Alper Yılmaz, A Milli Futbol Takımı'nda 21 kez forma şansı buldu. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, ay-yıldızlı formayla 2 kez rakip fileleri havalandırdı.