GalatasarayGalatasaray'dan Junior Dina Ebimbe atağı! Transfer için önerilen bonservis belli oldu

Galatasaray'dan Junior Dina Ebimbe atağı! Transfer için önerilen bonservis belli oldu

11.09.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Eintracht Frankfurt forması giyen Junior Dina Ebimbe için girişimlerini hızlandırdığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların, genç futbolcu için sunduğu teklifin ayrıntıları belli oldu.

Galatasaraydan Junior Dina Ebimbe atağı Transfer için önerilen bonservis belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar transfer döneminin son saatlerinde gaza bastı. Sarı-kırmızılılar, Nicolo Zalewski transferiyle birlikte Junior Dina Ebimbe için de harekete geçti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 23 yaşındaki kanat oyuncusu için Eintracht Frankfurt'a sunduğu teklif netlik kazandı. Galatasaray'ın teklifi sonrası Eintracht Frankfurt ve Junior Dina Ebimbe'nin aldığı aksiyon belli oldu.

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Galatasaray, Junior Dina Ebimbe transferinde harekete geçti. Sarı-kırmızılıların, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için Eintracht Frankfurt'a teklifte bulunduğu aktarıldı.

Galatasaraydan Junior Dina Ebimbe atağı Transfer için önerilen bonservis belli oldu

Galatasaray'ın Junior Dina Ebimbe için Eintracht Frankfurt'a 10 milyon euroluk bonservis bedeli önerdiği kaydedildi.

Eintracht Frankfurt'un Junior Dina Ebimbe için Galatasaray'dan gelen transfer teklifine sıcak baktığı vurgulandı. Avrupa'da transfer döneminin kapanmasının ardından Almanya'da kalmayı planlayan Junior Dina Ebimbe'nin Galatasaray'ın teklifini değerlendirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

G.SARAY İKNA EDEMEDİ

RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray ve Eintracht Frankfurt'un Junior Dina Ebimbe transferinde anlaşma sağladığı belirtildi.

Galatasaray'ın ise Junior Dina Ebimbe'yi ikna edemediği aktarıldı. Genç futbolcunun Türkiye'de forma giymeye sıcak bakmadığı vurgulandı.

Junior Dina Ebimbe, bu sezon Eintracht Frankfurt'ta maça çıkmadı. Kamerun asıllı Fransız hücum oyuncusunun Eintracht Frankfurt ile olan sözleşmesi 30 Hazirna 2027'de sona erecek. Junior Dina Ebimbe'nin güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Galatasaraydan Junior Dina Ebimbe atağı Transfer için önerilen bonservis belli oldu

Sarcelles altyapısında futbola başlayan Junior Dina Ebimbe daha sonra Paris Saint Germain altyapısında oynadı. Junior Dina Ebimbe; sırasıyla Le Havre, Dijon ve Eintracht Frankfut'ta kiralık olarak forma giydi.

Eintracht Frankfurt, 2023-2024 sezonu başında Junior Dina Ebimbe için 6 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.