GalatasarayGalatasaray'a Zalewski transferinde bir kez daha ret!

Galatasaray'a Zalewski transferinde bir kez daha ret!

12.09.2024 - 21:10 | Son Güncellenme:

Kerem Aktükoğlu'nun ayrılığı sonrası kanat transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Nicola Zalewski'yi gündemine almıştı. Teklifi reddedilen Galatasaray fiyat yükseltti. İşte son gelişmeler...

Galatasaraya Zalewski transferinde bir kez daha ret

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Kerem Aktükoğlu'nun ayrılığı sonrası kanat transferi için girişimlerini sürdürüyordu.

Haberin Devamı

Roma forması giyen Polonyalı futbolcu Nicola Zalewski için İtalya'ya çıkarma yapan ve pazarlık masasına oturan Galatasaray'a beklemediği bir haber geldi.

GALATASARAY'A KÖTÜ HABER GELMİŞTİ

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Galatasaray, Zalewski transferi için çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak Polonyalı futbolcu yüksek teklife rağmen Roma'da kalmayı tercih etti.

ASLAN TEKLİFİ YÜKSELTTİ

Bunun üzerine Galatasaray transferden vazgeçmedi ve oyuncuyu ikna etmek için görüşmelerini sürdürdü. Gelen bilgilere göre; Galatasaray ve Roma kulübü ile anlaşma zemini yakaladı. Zalewski'ye de yeni bir teklif yapıldı.

Galatasaraya Zalewski transferinde bir kez daha ret

BİR KEZ DAHA REDDETTİ
Son gelişmelere göre Nicola Zalewski, Galatasaray'ın son teklifini de reddetti. 13 Eylül'de kapanacak olan transfer dönemi öncesi sarı-kırmızılı ekibin yöneticileri transferi tamamlamak için İtalya'ya gitmişti. Galatasaray her ne kadar Roma ile sözlü olarak anlaşmaya varmış olsa da oyuncuyu ikna edemedi.

Haberin Devamı

 

ALTERNATİFLER BELİRLENDİ

Zalewski transferi olumlu sonuçlanmazsa Galatasaray, Napoli'den Mario Rui ya da Milan'dan Fodé Ballo-Touré'yi renklerine bağlayabilir.

 

Yazarlar