FenerbahçeMedina, Bayer Leverkusen'i reddetti, Mourinho faktörüyle Fenerbahçe'yi tercih etti

Medina, Bayer Leverkusen'i reddetti, Mourinho faktörüyle Fenerbahçe'yi tercih etti

12.09.2024 - 14:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Boca Juniors'tan 15 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığı Cristian Medina'nın Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen'in teklifini reddettiği ortaya çıktı. Arjantinli yıldızın bu kararı almasında Jose Mourinho faktörünün etkili olduğu öğrenildi.

Medina, Bayer Leverkuseni reddetti, Mourinho faktörüyle Fenerbahçeyi tercih etti

Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 20 payla Arjantin ekibi Boca Juniors'tan renklerine kattığı orta saha oyuncusu Cristian Medina ile ilgili dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı. Teknik direktör Xabi Alonso'nun çalıştırdığı Bayer Leverkusen'in transferin son gününde Boca Juniors'a 16.5 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı, ancak transferin başarısızlıkla sonuçlandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Medina, Bayer Leverkuseni reddetti, Mourinho faktörüyle Fenerbahçeyi tercih etti

OCAK AYINDA F.BAHÇE'YE KATILACAK

Medina'nın Bayer Leverkusen'e gitmek istemediği ve Alman ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ettiği belirtildi. Genç orta saha oyuncusunun Leverkusen'i seçmeyip Fenerbahçe'ye transfer olmasındaki neden ise Jose Mourinho. 22 yaşındaki futbolcunun, Portekizli teknik adam ile çalışmak istediği için Fenerbahçe'yi seçtiği ortaya çıktı. Cristian Medina, anlaşma gereği Ocak ayında Fenerbahçe'ye katılacak.