BeşiktaşGalatasaray ve Beşiktaş'ta ortak transfer hedefi! Milli yıldıza kanca

Galatasaray ve Beşiktaş'ta ortak transfer hedefi! Milli yıldıza kanca

26.08.2024 - 18:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş ve Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandırıldı. Hem Galatasaray hem de Beşiktaş'ın milli futbolcunun transferinde rekabete girdiği öğrenildi.

Galatasaray ve Beşiktaşta ortak transfer hedefi Milli yıldıza kanca

Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş ve Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Süper Lig devlerinin, transferde milli futbolcunun peşine düştüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Alman basınından Bild'in haberine göre; Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan'ın Beşiktaş ve Galatasaray'ın gündeminde olduğu iddia edildi. Beşiktaş ve Galatasaray'ın Salih Özcan ile ilgilendiği aktarıldı.

26 yaşındaki orta saha için Fransa Ligue 1 ekipleri Marsilya, Olimpik Lyon ve Rennes'in de nabız yokladığı belirtildi.

Galatasaray ve Beşiktaşta ortak transfer hedefi Milli yıldıza kanca

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Salih Özcan'ın transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Borussia Dortmund'dan ayrılık seçeneklerini değerlendirdiği kaydedildi. Hannover 96'nın da Salih Özcan'a ilgisi olduğu ancak bu transferin gerçekleşme ihtimalinin zor olduğu vurgulandı.

Borussia Dortmund'un beklenen seviyede bir teklif gelmesi durumunda Salih Özcan için görüşmede bulunmaya hazır olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Salih Özcan bu sezon Borussia Dortmund'da resmi maça çıkmadı. 26 yaşındaki orta sahanın, Alman deviyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Salih Özcan'ın güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

Galatasaray ve Beşiktaşta ortak transfer hedefi Milli yıldıza kanca

Köln altyapısında yetişen Salih Özcan, bir süre Holstein Kiel'de kiralık olarak forma giydi. Borussia Dortmund, 2022-2023 sezonu başında 5 milyon euro bedelle Salih Özcan'ı kadrosuna kattı.

26 yaşındaki Salih Özcan, A Milli Futbol Takımı'nda 22 karşılaşmada süre aldı.