İngiltere Premier LigAcun Ilıcalı'dan Hull City'ye müjde! Premier Lig'den transfer

Acun Ilıcalı'dan Hull City'ye müjde! Premier Lig'den transfer

26.08.2024 - 12:43 | Son Güncellenme:

Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi ve Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, İngiliz ekibinin transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalıdan Hull Cityye müjde Premier Ligden transfer

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, İngiliz kulübü hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Hull Daily Mail'e konuşan Acun Ilıcalı transfer gündemine değindi.

Acun Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

Alacağımız forvet, ligde ne kadar ciddi olduğumuzu herkese gösterecek ve taraftarlarımıza bize inandıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Şimdi adım adım, kiralık oyunculara değil, satılık oyunculara dayalı bir takım kurmaya başladığımızı görüyorlar. Dolayısıyla istediğimiz forveti alabilirsek ki ben bunu başarmak için her şeyi yapıyorum ama kolay bir şey değil. Onu alabilirsek, tüm lig bir başarı hikayesi yazma konusunda ne kadar ciddi olduğumuzu anlayacaktır.

JADEN PHİLOGENE ÖRNEĞİ

Her zaman şunu söyledim, ayrılmak isteyen olursa, ona baskı yapmayacağız. Tüm oyuncuları mutlu etmeye çalışıyoruz. Örneğin, bir oyuncu kariyeri söz konusu olduğunda bu takıma her şeyini veriyorsa ve ayrılmak istiyorsa, tabii ki bu kulübün yararınaysa onlarla yolları ayırırız. Oyuncuları bedavaya serbest bırakamayız ancak kulübün çıkarları karşılanacaksa, hiçbir oyuncumu kalmaya zorlamam. Jacob Greaves'e bakın, onu daha fazla paraya satmak için iki ay daha tutabilirdim, çok kolay olurdu, Jaden Philogene da aynı ama biz öyle değiliz ve biz böyle olmayacağız. Uzun vadede, herkes bizim bu tür yaklaşımımızın daha fazla oyuncu almamızı sağlayacağını görecek. Gelecekte bize yardımcı olacak çünkü iyi insanlar her zaman kazanır.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalıdan Hull Cityye müjde Premier Ligden transfer

PREMİER LİG'DEN TRANSFER

"Premier Lig'den kiralık transfer olacak mı?" şeklindeki soruya yanıt veren Acun Ilıcalı, "Evet, tabii ki. Bu transfer döneminin en önemli noktası olan son dört gün, üç gün, iki gün ve son saatlerin heyecan verici olacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

'5-6 OYUNCU DAHA BEKLİYORUM'

Şu anda bulmacanın parçalarını bir araya getirme sürecindeyiz. Bulmacanın yüzde 70'ini tamamladığımızı düşünüyorum ve geriye kalan yüzde 30'luk kısım için birkaç oyuncu daha geliyor. Bulunduğumuz yerden çok memnunuz ve koçumuzla tamamen koordineli çalışıyoruz, onun onayı ve tabii ki tavsiyesiyle bazı oyuncular getiriyoruz. İki veya üç kalıcı oyuncu ve üç kiralık oyuncu alacağımızı söyleyebilirim, bu yüzden transfer dönemi kapanmadan önce beş veya altı oyuncu daha bekliyorum.

Haberin Devamı

İki sağ kanat oyuncusu, bir forvet ve bir orta saha oyuncusu transferi olacağını düşünüyorum ve sonra taraftarlarımız için bir sürpriz olacağını düşünüyorum. Taraftarlarımız şaşıracak ancak bize inanmalarından ve bu takımı daha güçlü hale getirmek için ne kadar odaklandığımızı bilmelerinden her zaman mutluyum, Ocak ayındaki transferimiz bunu gösterdi.

'EVET İLGİLENİYORUZ'

"Hamburg forması giyen Jonas Meffert ile ilgileniyor musunuz?" şeklinde gelen soruyu yanıtlayan Acun Ilıcalı, konuşmasını şöyle noktaladı; "Evet, onunla ilgileniyoruz. Tim onu özellikle felsefesi için istiyor. Çok önemli bir oyuncu olduğunu ve Tim için önemli olanın bizim için de önemli olduğunu söylüyor, bu yüzden onu takımımızda görmek istiyoruz. Her şey yolunda giderse, onu Hull City'de göreceğimizi düşünüyorum. Büyük ihtimalle birkaç gün içinde."