GalatasarayGalatasaray için çılgın Osimhen iddiası! İşte serbest kalma bedeli

Galatasaray için çılgın Osimhen iddiası! İşte serbest kalma bedeli

09.10.2024 - 11:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray yaz transfer döneminde büyük bir sürprize imza atarak Napoli'den Osimhen'i kiralık olarak renklerine bağlamıştı. Dünyaca ünlü golcü için İtalyan basınından çılgın bir iddia gündeme geldi.

Galatasaray için çılgın Osimhen iddiası İşte serbest kalma bedeli

Galatasaray, sezon başında büyük bir sürprize imza atarak Napoli'nin dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen'i sezon sonuna kadar kiralamıştı. Yıldız golcünün sarı-kırmızılı ekipteki geleceği için çılgın bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

KISA SÜREDE ETKİ GÖSTERDİ

Galatasaray'a imza atmasının ardından Osimhen, kısa süre içerisinde taraftarın sevgisini kazanmıştı. Çaykur Rizespor, Fenerbahçe ve PAOK maçlarında asistleriyle galibiyetlere katkı sağlayan Osimhen, Kasımpaşa maçında attığı gollerle Süper Lig'de perdeyi açtı. Osimhen, Galatasaray formasıyla çıktığı 4 maçta 2 gol atıp 3 asist yaptı.

ÇILGIN İDDİA

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Osimhen için çılgın bir iddia gündeme geldi. Sarı-kırmızılı ekibin Ocak ayında yıldız golcünün bonservisini almayı ciddi bir şekilde düşündüğü aktarıldı.

Galatasaray için çılgın Osimhen iddiası İşte serbest kalma bedeli

SERBEST KALMA BEDELİ

Yıldız golcünün serbest kalma bedeli ise 75 milyon euro ancak Galatasaray dışında bir takım Osimhen'i Ocak ayında transfer etmek isterse bu miktar 81 milyon euroya çıkacak.

Haberin Devamı

Ocak ayında transferin gerçekleşmesi durumunda bu 81 milyon euronun, 6 milyon eurosu Galatasaray'a tazminat olarak ödenecek.

Eğer sarı-kırmızılı ekip Osimhen'i transfer etmek isterse, zaman fark etmeksizin 75 milyon euro ödemek zorunda.

Galatasaray için çılgın Osimhen iddiası İşte serbest kalma bedeli

CHELSEA'NİN HEDEFİNDE

Golcü futbolcuyla en ciddi şekilde ilgilenen kulüplerin başında ise Premier Lig devi Chelsea geliyor. Daha önce de Osimhen'i transfer etmek isteyen İngiliz ekibi, yıldız isme 3 ay içerisinde imza attırmak istiyor.