FenerbahçeFilip Kostic, Fenerbahçe'de! Transfer resmen açıklandı

Filip Kostic, Fenerbahçe'de! Transfer resmen açıklandı

09.09.2024 - 19:11 | Son Güncellenme:

Juventus, Filip Kostic'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe, sol kanat rotasyonuna yıldız takviyesinde bulundu. Sarı-lacivertliler, Juventus'tan Filip Kostic'i kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Juventus, Filip Kostic'in Fenerbahçe'ye transferini açıkladı. Sırp futbolcunun sezon sonuna kadar Fenerbahçe'ye kiralandığı belirtildi.

Filip Kostic'in sözleşmesinde satın alma opsiyonu maddesinin yer aldığı öğrenildi.

Juventus'tan yapılan açıklamada, "Torino'ya geldiğinden bu yana bağlılık, adanmışlık, ciddiyet ve kalite anlamında katkı sağlamaktan asla geri durmadı. Şimdi onu yeni bir macera bekliyor. İyi şanslar Filip" denildi.

Fenerbahçe de Filip Kostic transferini açıkladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Filip Kostic, kendisini sarı lacivert renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulübümüzün, Juventus’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı oyuncu Filip Kostic, düzenlenen törenle kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmemize imza attı.

Haberin Devamı

Kostic, taraftarlarımızın önünde sahaya çıkmak için sabırsızlandığını söyledi."

31 yaşındaki kanat oyuncusunun Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Filip Kostic'in güncel piyasa değeri 6 milyon 500 bin euro.

Radnicki altyapısında yetişen Filip Kostic daha sonra Groningen, Stuttgart, Hamburg, Eintracht Frankfurt ve Juventus'ta oynadı.

Filip Kostic, Sırbistan Milli Takımı'nda 64 karşılaşmada forma şansı buldu. 31 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 3 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar