VoleybolFilenin Sultanları'nda Santarelli kötü haberi verdi! Sakatlık açıklaması: Durumu pek iyi değil

Filenin Sultanları'nda Santarelli kötü haberi verdi! Sakatlık açıklaması: Durumu pek iyi değil

09.08.2024 - 17:29 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyatları yarı finalinde İtalya'ya kaybeden Filenin Sultanları, Brezilya ile bronz madalya maçına çıkacak. Santarelli, Melissa Vargas, Cansu Özbay ve Ebrar Karakurt hakkında soruları cevapladı.

Filenin Sultanlarında Santarelli kötü haberi verdi Sakatlık açıklaması: Durumu pek iyi değil

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nının bronz madalya mücadelesinde yarın Brezilya'yla karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, (TSİ) 18.15'te başlayacak. Milliler, Brezilya maçını kazanması durumunda tarihinde ilk kez olimpiyat madalyası elde edecek. Ay-yıldızlı ekip, FIVB Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki 4. ve son maçında Brezilya'ya 3-0 yenilmişti.

CANSU'NUN DURUMU PEK İYİ DEĞİL
Cansu Özbay'ın durumu hakkında Sports tv'ye konuşan Daniele Santarelli şunları söyledi: "Cansu pek iyi durumda değil, elimden geldiğince onu muhafaza etmeye korumaya çalışıyorum ama o maalesef iyi durumda değil. O takımdayken biz çok daha iyi bir takım oluyoruz. Takıma yardım etmesi için onu bugün benche getirdim, bazı durumlarda Elif'e yardım edebilmesi için. Çünkü Cansu çok önemli. Elif ile maç sırasında diyalog kurduğunda bu çok değerli, Cansu'nun deneyimi Elif için çok değerli. Eğer Cansu ile oynasaydım onu riske etmiş olurdum. Ona bir şey olmasını istemiyorum o bu takım için çok önemli "

Haberin Devamı

Filenin Sultanlarında Santarelli kötü haberi verdi Sakatlık açıklaması: Durumu pek iyi değil

EBRAR HEPİMİZDEN DAHA FAZLA ACI ÇEKTİ
"İnanın bana Ebrar hepimizden daha fazla acı çekti. Ebrar elinden gelenin en iyisini göstermek istedi. Bu yaz onun için iyi geçmedi. Bir önceki söyleşimde bundan bahsedince herkes beni eleştirdi. Eleştiriyi ben aldığım sürece sorun değil çünkü Ebrar burada ve takımla birlikte. O takım için çok önemli. Her zaman onu beklemeye devam edeceğim. Umarım bronz madalya maçında mükemmel bir performans ortaya koyar.

VARGAS İÇİN ZOR MAÇTI
"Melissa Vargas için zor bir maçtı. Dünyanın en iyi blokçularına karşı oynayınca durum daha farklı oluyor. Onun işi bugün inanın çok zordu. Ortada Far ve Danesi, köşelerde Sylla Caterina Bosetti ve arkalarında De Gennaro yine Orro... Bu, aşmanın çok zor olduğu bir savunma.

Filenin Sultanlarında Santarelli kötü haberi verdi Sakatlık açıklaması: Durumu pek iyi değil

Herkes burada zorlanırdı. İtalya bugüne kadar herkesi dağıtarak buraya geldi. Sırbistan da çok zorlandı. Boskovic de İtalya karşısında istediği hücumu edemedi. Bu tarz oyuncularla kurulu oturmuş bir sisteme karşı oynadığınızda sayı almak, çözüm üretmek gerçekten zor. Bence bugün denedik ama yeterli olmadı."

İTALYA BİZDEN DAHA İYİ TAKIM
Antropova servise geçtiğinde 2 veya 3 ace aldı. İlk sette çok az hatayla oynadılar. Biz aslında içinde bulunduğumuz durumu iyi çalışmıştık. 16-14 iken gayet iyi oynadık. Ama oyunun ilk anları sonrasında kırılma anları geldiğinde, farklı bir seviyeye çıkmamız gerekiyordu ve biz bunu yapamadık. Onların şu an bizden daha iyi bir takım olduklarını biliyorum. Birçok sebepten ötürü bunu net söyleyebilirim.

Haberin Devamı

DÜNYANIN EN İYİ TAKIMINA KARŞI OYNADIK
Oyuncularının seviyesi, formları şu an bizden daha iyi bir noktada. Bunu bir bahane olarak önünüze sunmak amacıyla söylemiyorum. Artık önümüzde kazanılması gereken bir bronz madalya var. Bugüne kadar olanlar kolay değildi. Muhtemelen şu an dünyanın en iyi takımına karşı oynadık. Ama şimdi kazanılması gereken bir bronz madalya var ise bizim de gidip kazanmamız gereken bir maç var demektir.

GİTTİĞİMİZ HER YERDE HERKESİ YENEBİLİRİZİ
Bence ABD'nin Brezilya'yı zorlayacak numaraları vardı. Ama Brezilya onları geçer diye düşünüyordum. Doğrusu finalde onların olmasını beklerdim. Ama bugün ABD'den farklı bir şey gördük. Elbette ABD'nin inanılmaz bir kadrosu olduğunu unutmamamız lazım. İkili değişiklikler de bile kalite müthiş. Robinson ve Larson benchlerinde. Rettke yedeklerinde. Yedeklerinde veteran smaçörleri, pasörleri ve orta oyuncuları mevcut. Benchlerinde olan Larson, Robinson dünyanın en iyi manşet alabilen smaçörleri olabilir. Birçok şeye çözüm üretebilirler. Bu da elbette maçları iyi bitirmelerini sağlıyor. Bugün elde ettikleri sonucu hak ettiler. Bizim için her maç zor olacaktı. Ama hep tekrar ettiğim gibi biz Türk'üz. Gittiğimiz her yerde bir sürprize imza atabiliriz ve herkesi yenebiliriz. Bundan eminim.