VoleybolFilenin Sultanları'nın rakibi Brezilya'da moraller çöktü: Sinir bozucu

Filenin Sultanları'nın rakibi Brezilya'da moraller çöktü: Sinir bozucu

09.08.2024 - 15:45 | Son Güncellenme:

Brezilya antrenörü Ze Roberto, altın madalyayı kaçırmalarının sinir bozucu olduğunu belirterek, oyuncularını Türkiye ile oynayacakları bronz madalya maçına motive etmeye çalıştı. 

Filenin Sultanlarının rakibi Brezilyada moraller çöktü: Sinir bozucu

Paris 2024'te yarın Türkiye ile üçüncülük maçına çıkacak Brezilya Kadın Voleybol Milli Takımı, kendisini bu karşılaşmaya motive etmeye çalışıyor. Amerika Birleşik Devletleri karşısında favori gösterilmesine rağmen, rakibine beşinci sette yenilerek finali kaçıran Sambacılar, büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Haberin Devamı

Güney Amerika ekibinin yaşadığı bu hayal kırıklığı, takımın antrenörü Ze Roberto'nun Brezilya basınında yer alan ifadelerine de yansıdı. Deneyimli çalıştırıcı kritik maç öncesi toparlanmaları gerektiğini dile getirerek "Şimdi düştüğümüz yerden kalkma zamanı. Yeniden inşa etme ve rekabeti zaferle kapatmaya çalışma zamanı" dedi.

Filenin Sultanlarının rakibi Brezilyada moraller çöktü: Sinir bozucu

Brezilya antrenörü Ze Roberto, Türkiye maçı öncesi şunları söyledi: 'Brezilya milli takımının bronz maçına çıkıyor oluşu hiç hoşuma gitmiyor ancak artık bu durumu değiştiremeyiz. Altın madalyayı kaçırmamız sinir bozucu. Ancak madalyasız kalmak daha sinir bozucu olur o yüzden bronzu almalıyız.'

YARIN BRONZ İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nının bronz madalya mücadelesinde yarın Brezilya'yla karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, (TSİ) 18.15'te başlayacak. Milliler, Brezilya maçını kazanması durumunda tarihinde ilk kez olimpiyat madalyası elde edecek. Ay-yıldızlı ekip, FIVB Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki 4. ve son maçında Brezilya'ya 3-0 yenilmişti.

Yazarlar