Galatasarayİtalya'da olay manşet: Icardi anılarda kaldı!

İtalya'da olay manşet: Icardi anılarda kaldı!

04.08.2024 - 11:55 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ın Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 mağlup etmesi İtalya'da geniş yankı uyandırdı. İtalyan gazeteleri Ciro Immobile ve Icardi'yi karşılaştırdı.

İtalyada olay manşet: Icardi anılarda kaldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'yı Beşiktaş kazandı. Siyah-beyazlı takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan müsabakayı Ciro Immobile (2), Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Hekimoğlu'nun attığı gollerle 5-0 galip tamamladı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Beşiktaş, 18. Süper Kupa'nın sahibi oldu.

SKY SPORT: Eski Laziolu'ya, Türkiye'deki ilk kupasını almak için doksan dakika, yeni taraftarlarının kalbini kazanmak için ise sadece yirmi bir saniye yetti.

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Ciro Immobile Beşiktaş formasıyla müthiş bir başlangıç yaptı. Lazio'nun eski forveti Icardili Galatasaray'ı beş golle yendikleri maçın kahramanı oldu.

IL PESCARA: Ciro Immobile şimdiden Türkiye'ye damgasını vurdu. Pescara'nın eski forveti formasını değiştiriyor, ülkesini değiştiriyor ama gol atma alışkanlığı değişmiyor.

CORRIERE DELLO SPORT: Ciro, Türklerle ilk resmi maçında gol atarak Galatasaray karşısında takımına Süper Kupa kazandırdı. Türkiye'deki ilk resmi maçına 21 saniyede damga vurdu.

Haberin Devamı

TUTTOMERCATO: Icardi anılarda kaldı. Galatasaraylı Mauro Icardi'ye ait olan Türkiye Süper Kupası'nda atılan en hızlı gol rekoru Immobile tarafından kırıldı.

CALCIOMERCATO: Immobile Beşiktaş'taki ilk maçında rüya gibi bir başlangıç yaptı. İstanbul'a bu yaz giden oyuncunun yeni takımındaki macerası, bundan iyi başlayamazdı.