Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 18. kez düzenlenen Turkcell Süper Kupa'yı Beşiktaş kazandı. Siyah-beyazlı takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan müsabakayı Ciro Immobile (2), Jonas Svensson, Rafa Silva ve Mustafa Hekimoğlu'nun attığı gollerle 5-0 galip tamamladı.
Bu sonuçla Beşiktaş, 18. Süper Kupa'nın sahibi oldu.
SKY SPORT: Eski Laziolu'ya, Türkiye'deki ilk kupasını almak için doksan dakika, yeni taraftarlarının kalbini kazanmak için ise sadece yirmi bir saniye yetti.
LA GAZZETTA DELLO SPORT: Ciro Immobile Beşiktaş formasıyla müthiş bir başlangıç yaptı. Lazio'nun eski forveti Icardili Galatasaray'ı beş golle yendikleri maçın kahramanı oldu.
IL PESCARA: Ciro Immobile şimdiden Türkiye'ye damgasını vurdu. Pescara'nın eski forveti formasını değiştiriyor, ülkesini değiştiriyor ama gol atma alışkanlığı değişmiyor.
CORRIERE DELLO SPORT: Ciro, Türklerle ilk resmi maçında gol atarak Galatasaray karşısında takımına Süper Kupa kazandırdı. Türkiye'deki ilk resmi maçına 21 saniyede damga vurdu.
TUTTOMERCATO: Icardi anılarda kaldı. Galatasaraylı Mauro Icardi'ye ait olan Türkiye Süper Kupası'nda atılan en hızlı gol rekoru Immobile tarafından kırıldı.
CALCIOMERCATO: Immobile Beşiktaş'taki ilk maçında rüya gibi bir başlangıç yaptı. İstanbul'a bu yaz giden oyuncunun yeni takımındaki macerası, bundan iyi başlayamazdı.
Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, günlerdir neden paylaşım yapmadığını açıklayarak takipçilerine kötü haberi verdi.