VoleybolFilenin Sultanları'nda Daniele Santarelli, eşi Gennaro'ya yenildi! 'Tutkumuz yoktu'

Filenin Sultanları'nda Daniele Santarelli, eşi Gennaro'ya yenildi! 'Tutkumuz yoktu'

04.08.2024 - 12:18 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları üçüncü maçında İtalya karşı karşıya geldi. Türkiye antrenörü Santarelli ve Gök Mavililer’in formasını giyen karısı De Gennaro birbirine rakip oldu. Mücadeleyi İtalya 3-0 kazandı.

Filenin Sultanlarında Daniele Santarelli, eşi Gennaroya yenildi Tutkumuz yoktu

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu’ndaki üçüncü maçında bugün İtalya ile grup liderliği için karşı karşıya geldi. Mücadele sonrasında Santarelli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

BU SENE İLK KEZ
Türkiye-İtalya karşılaşması, karı kocayı buluşturması açısından ilginç bir mücadeleye sahne oldu. Türkiye antrenörü Daniele Santarelli, İtalya Milli Takımı oyuncuları arasında yer alan karısı Monica de Gennaro’ya karşı sahaya çıktı. Imoco Volley Conegliano takımında birlikte mücadele eden ikili, bu kez parkede birbirlerine rakip oldu.

İTALYA KAZANDI
Filenin Sultanları, grupta oynadığı ilk iki karşılaşmada Hollanda’yı 3-2, Dominik Cumhuriyeti’ni de 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti. Grubun son maçını İtalya 3-0 kazandı.

Filenin Sultanlarında Daniele Santarelli, eşi Gennaroya yenildi Tutkumuz yoktu

SANTARELLI: GEREKLİ TUTKUYA SAHİP DEĞİLDİK
İtalya maçı sonrası Daniele Santarelli şu açıklamaları yaptı: "Bence çok kötü oynadık. Çok hata yaptık, sadece hücumda 18 hata çok fazla. Doğru anda gerekli tutkuya sahip değildik. Bu tarz bir takıma karşı oynamak istiyorsak hemen öğrenmemiz gerektiğini anlatmaya çalıştım çünkü hücumda bu kadar hata yaparsak bu tarz bir takıma karşı oynamamız imkansız."

Haberin Devamı

HATALARI TELAFİ ETMEK ÇOK ZOR
"Maça doğru bir yaklaşımımız yoktu. 3. set daha iyi oynadık. İlk 2 set iyi değildik. Bazı anlarda birkaç hata arka arkaya yaptık. Bu tarz takımlara karşı bu tarz arka arkaya hataları telafi etmek çok zor. 3. set daha iyiydik, başa baş gitti set ama orada da sonda yapmamız gereken hatalara yaparak kaybettik."

KENDİMİZE ÇALIŞAMADIK
“Kazanmak istiyorum. Her zaman kazanmak istiyorum. Oyuncularla konuşmak istiyorum. Bugünkü maçı onlara göstermek istiyorum. Hatalarımızı onlara göstermek istiyorum. İtalya gerçekten çok iyi bir takım, bana inanın. Hiçbir elementte problemleri yok. Çeyrek finaldeki diğer takımlar da çok iyi ama bazı anlarda daha iyi oynayabiliriz.

Bunu öğrenmemiz gerekiyor çünkü öğrenmezsek devam etmek zor ama ben devam etmek istiyorum. Bugünkü maçı onlara göstermek istiyorum. Bugüne kadar hep rakibe çalıştık, kendimize çalışmadık çünkü vaktimiz yoktu. Bugün bize çalışmak istiyorum çünkü bize çalışmanın rakibe çalışmaktan daha önemli olacağını düşünüyorum.”

DE GENNARO: HARİKA OYUN SERGİLEDİK
Monica De Gennaro ise maçın ardından şu açıklamalarda bulundu: “Bana göre blok-defans aşamasında hepimiz harika bir oyun sergiledik. Blokta çok sayıda topa dokunduk ve bunun sonucunda da çok savunma yapmayı başardık. Takımın performansı gerçekten iyiydi ve gelişiyoruz. Bu, bize yolculuğun geri kalanı için umut veriyor."