VoleybolFilenin Sultanları'nda Daniele Santarelli: İntikam almak istiyorlardı

Filenin Sultanları'nda Daniele Santarelli: İntikam almak istiyorlardı

16.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Olimpiyat Oyunları'nı dördüncü olarak tamamlayan Filenin Sultanları'nda başantrenör Daniele Santarelli, İtalyan basınına konuştu.

Filenin Sultanlarında Daniele Santarelli: İntikam almak istiyorlardı

A Milli Kadın Voleybol takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finalde İtalya'ya yenilmesinin ardından Brezilya ile bronz madalya maçına çıktı. Ancak karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı. Filenin Sultanları'nın Olimpiyatlardan madalyasız dönmesi sonrası başantrenör Daniele Santarelli, İtalyan basınına konuştu.

Haberin Devamı

İNTİKAM ALMAK İSTİYORLARDI
"İtalya inanılmaz bir takım ama anahtar Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısızlığın ardından, grubun intikam alma arzusuydu. Yeniden doğmak istiyorlardı. Vargas ile geldiğimizde biz de aynı şeyi yaşadık. İnanılmazlar ve yetenekliler."

HANDE BALADIN, ZEHRA GÜNEŞ VE İLKİN AYDIN SÖZLERİ
"Özellikle bir noktayı söyleyemem, tüm sezon boyunca istikrarsız performans sergiledik. Bazı önemli oyuncularımızın fiziksel olarak en iyi durumda olmasını bekledik hep, büyük ya da küçük olsun birçok sakatlıkla boğuştuk.

Filenin Sultanlarında Daniele Santarelli: İntikam almak istiyorlardı

Hande Baladın, İlkin Aydın ve Zehra Güneş, tamamen dinlenme ve farklı antrenman programlarını tamamlayarak 3 hafta sonra takıma katıldı. Güneş, olimpiyatlardan bir gün önce antrenmana başladı."

Haberin Devamı

İTALYA DÜNYANIN EN GÜÇLÜ TAKIMI
"Motivasyonu yüksek ve fiziksel olarak iyi durumda olan bir takıma karşı oynadığınızda direnemeyip mağlup olursunuz. İtalya dünyanın en güçlü takımı ve geçen yıl bizim gibiydi: Geçen yazın başarısızlığından sonra yaralı ve açtılar, milli takıma çağrılmamış birçok oyuncuları vardı."

Filenin Sultanlarında Daniele Santarelli: İntikam almak istiyorlardı