VoleybolFilenin Sultanları, Paola Egonu'yu durduramadı! Melissa Vargas yıkıldı

Filenin Sultanları, Paola Egonu'yu durduramadı! Melissa Vargas yıkıldı

08.08.2024 - 23:41 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın İtalya'ya kaybettiği maça Paola Egonu damga vurdu. Filenin Sultanları'nın yıldızı Melissa Vargas büyük üzüntü yaşadı.

Filenin Sultanları, Paola Egonuyu durduramadı Melissa Vargas yıkıldı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın yarı finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, İtalya ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele İtalya'nın 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı

İtalya'ya galibiyeti getiren setler 25-22, 25-19 ve 25-22 şeklinde sonuçlandı.

Bu sonucun ardından İtalya, 11 Ağustos'ta oynanacak finalde ABD'nin rakibi oldu. İtalya, üçüncü seti 25-22, mücadeleyi de 3-0 kazanarak 11 Ağustos'ta oynanacak finalde ABD'nin rakibi oldu.

EGONU MAÇA DAMGA VURDU

İtalya'da Paola Egonu'nun Filenin Sultanları karşısında gösterdiği performans maça damga vurdu. Yıldız voleybolcu, Türkiye maçında 24 sayı üretti ve karşılaşmanın en skoreri oldu.

Filenin Sultanları, Paola Egonuyu durduramadı Melissa Vargas yıkıldı

21 atak sayısı üreten Paola Egonu, 1 blok sayısı ve 2 servis sayısıyla maçı tamamladı.

VARGAS YIKILDI

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Melissa Vargas, İtalya maçında 17 sayılık performans sergiledi. Milli voleybolcunun bu performansı mağlubiyeti engelleyemedi.

Haberin Devamı

Melissa Vargas, İtalya'ya karşı 3-0 mağlup olunan maçın ardından büyük üzüntü yaşadı. Melissa Vargas'ı benchte takım arkadaşları ve teknik heyet teselli etti.

Filenin Sultanları, Paola Egonuyu durduramadı Melissa Vargas yıkıldı

EDA ERDEM: MADALYA ŞANSIMIZ VAR

İtalya maçını değerlendiren Eda Erdem Dündar, "Yarı finale gelmek bizim için büyük bir başarıydı. Kazanmayı çok istedik ama sakin kalamadık, oyunun kontrolü bizde değildi. İtalya sakin oynadı" dedi.

Madalya hedeflediklerini belirten Eda Erdem Dündar, "Hala bir madalya şansımız var. Brezilya maçı zor olacak iyi hazırlanan ve sakin kalan kazanacak. Madalya kazanmayı çok istiyoruz" şeklinde konuştu.