VoleybolDaniele Santarelli'nin şansı eşi Monica de Gennaro'ya karşı tutmuyor! 4'te 0 çekti

Daniele Santarelli'nin şansı eşi Monica de Gennaro'ya karşı tutmuyor! 4'te 0 çekti

08.08.2024 - 23:30 | Son Güncellenme:

İtalya'nın olimpiyat yarı finalinde Türkiye'yi yenmesiyle, Monica de Gennaro da eşi üzerindeki üstünlüğünü sürdürdü. Eşi Santarelli'ye karşı rakip olarak dördüncü kez sahaya çıkan İtalyan voleybolcu, dördüncü galibiyetini yaşadı.

Daniele Santarellinin şansı eşi Monica de Gennaroya karşı tutmuyor 4te 0 çekti

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başındaki Daniele Santarelli ile eşi Monica de Gennaro, profesyonel kariyerlerinde dördüncü kez karşı karşıya geldi. Gelenek bozulmadı ve bu buluşmada gülen taraf bir kez daha Monica de Gennaro oldu.

Haberin Devamı

Yedi yıldır evli olan çift Paris olimpiyatlarının grup aşamasındaki İtalya-Türkiye mücadelesinde karşı karşıya gelmiş, Gök Mavililer'in 3-0'lık galibiyetinde Moki eşine üstünlük sağlamıştı. Yarı finaldeki buluşmada İtalya, Filenin Sultanları'na karşı bir kez daha üstün gelirken, yine Monica'yı sevindiren sonuç ortaya çıktı.

Daniele Santarellinin şansı eşi Monica de Gennaroya karşı tutmuyor 4te 0 çekti

2021 Avrupa Şampiyonası’nda Monica De Gennaro’nun İtalya’sı, Daniele Santarelli’nin Hırvatistan’ını 3-0 mağlup etti. Ertesi yıl Voleybol Milletler Ligi’nde bu kez Daniele’nin Sırbistan’ı eşinin de forma giydiği Çizme ekibine 3-1 yenildi.

Monica de Gennaro yarı finaldeki Türkiye maçı öncesi yaptığı açıklamada "Grup maçından farklı bir maç bekliyorum. Türkiye, Çin ile çok iyi bir maç oynadı ve kendi özelliklerini gösterdi. Biz onlara agresif bir şekilde yaklaşmalıyız ama aynı zamanda soğukkanlılığımızı ve sabrımızı kaybetmemeliyiz. Son yıllarda milli takım maçlarında Daniele ile çok karşılaştık. Benim için özel bir maç" demişti.