FenerbahçeFerdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye dev transfer teklifi! Dudak uçuklattı

Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye dev transfer teklifi! Dudak uçuklattı

08.08.2024 - 00:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den talip çıktığı öğrenildi. 24 yaşındaki futbolcu için sarı-lacivertlilere teklif edilen bedel dudak uçuklattı.

Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçeye dev transfer teklifi Dudak uçuklattı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu için çarpıcı bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki yıldızına Premier Lig ekibinin talip olduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye teklif edilen bonservis bedeli dudak uçuklattı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Premier Lig ekibi Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istediği belirtildi.

Sarı-lacivertlilerin milli yıldızı için Brighton'ın resmi hamlede bulunduğu kaydedildi. Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu için bonuslarla birlikte Fenerbahçe'ye 35 milyon euroluk transfer teklifinde bulunduğu aktarıldı.

Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçeye dev transfer teklifi Dudak uçuklattı

Fenerbahçe'nin bu teklife cevabı henüz netlik kazanmadı. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon sarı-lacivertli takımda 3 müsabakada süre aldı. Jose Mourinho'nun 194 dakika forma şansı verdiği Ferdi Kadıoğlu, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 24 yaşındaki kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 30 milyon euro.

Haberin Devamı

NEC Nijmegen altyapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 400 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye transfer oldu. 24 yaşındaki kanat oyuncusu, A Milli Futbol Takımı'nda 20 mücadelede süre aldı. Ferdi Kadıoğlu, ay-yıldızlı formayla 1 gol sevinci yaşadı.