FenerbahçeFenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için 2 dev talip! Yeni sözleşme kararı

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için 2 dev talip! Yeni sözleşme kararı

07.08.2024 - 19:52 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci'ye Avrupa'dan 2 takımın talip olduğu öne sürüldü. 29 yaşındaki hücumcu için sarı-lacivertlilerin yeni sözleşme görüşmelerine başlayacağı aktarıldı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci için 2 dev talip Yeni sözleşme kararı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de dikkat çeken bir gelişme yaşandığı öne sürüldü. Sarı-lacivertli takımın Lille'e 2-1 mağlup olduğu maçta gol sevinci yaşayan İrfan Can Kahveci'ye 2 talibin çıktığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'dan kulüplerin daha önce teklifte bulunduğu İrfan Can Kahveci için devrede olan takımların netleştiği belirtildi. Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Kahveci için Lazio ve Monaco'nun ilgisinin bulunduğu aktarıldı.

Fenerbahçe'deki geleceği henüz netlik kazanmayan tecrübeli futbolcu için Lazio ile Monaco'nun transfer şartlarını soruşturduğu vurgulandı.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci için 2 dev talip Yeni sözleşme kararı

Fenerbahçe'nin İfan Can Kahveci konusundaki kararının da belli olduğu belirtildi. Sarı-lacivertlilerin, astronomik bir teklif olmaması halinde milli futbolcuyu takımda tutacağı aktarıldı.

Fenerbahçe kurmaylarının, İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme imzalamak istediği öğrenildi. Milli futbolcu için yeni sözleşme görüşmelerinin kısa süre içerisinde başlayacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasını bu sezon 3 müsabakada terletti. Jose Mourinho'nun 49 dakika şans verdiği 29 yaşındaki hücum oyuncusu 1 gol atma başarısı gösterdi.

Fenerbahçede İrfan Can Kahveci için 2 dev talip Yeni sözleşme kararı

29 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro. İrfan Can Kahveci'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek.

Gençlerbirliği altyapısında yetişen İrfan Can Kahveci daha sonra Hacettepe ve Başakşehir'de oynadı. Fenerbahçe, 2020-2021 sezonu devre arasında İrfan Can Kahveci için 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

İrfan Can Kahveci, A Milli Futbol Takımı'nda 33 karşılaşmada süre aldı. 29 yaşındaki hücum oyuncusu, bu karşılaşmalarda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Yazarlar