FenerbahçeFerdi Kadıoğlu gerçeği ortaya çıktı! 'Fenerbahçe transfere onay verebilir'

Ferdi Kadıoğlu gerçeği ortaya çıktı! 'Fenerbahçe transfere onay verebilir'

14.08.2024 - 13:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Fransız ekibi Lille ile 1-1 berabere kalarak Devler Ligi'ne veda etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe ile Lille Kadıköy’de karşı karşıya geldi. İlk maçta deplasmanda 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, bu müsabakanın 90 dakikasını 1-0 kazandı. Fakat Lille uzatma dakikalarında penaltıdan golü bulunca Fenerbahçe, Devler Ligi’ne veda etti.

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Lille maçı sonrası Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktarırken sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Ferdi Kadıoğlu'nun transfer durumuna da değindi. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

'MOURINHO EZBER BOZDU'

Benim geçen sene anlatmaya çalıştığım şey buydu, ilk hamlede hep Dzeko oyundan çıkıyordu. İnsanlar hala onu kaçırdığı gollerle değerlendiriyor Dzeko'yu. En-Nesyri girerken Dzeko'nun çıkmaması için ezber bozmuştur. Fenerbahçe orta sahası darmadağınken topu önde tütmeye çalıştı iki golcüyle oyunu karşı tarafa yıkmak için iki forvetle oynadı. Dün Mourinho'nun teknik adamlık açısında çok büyük olduğuna şahit olduk. Fred'in yerine Ferdi düşünülüyordu ama maç günü sıkıntı yaşayınca tüm plan çöktü. Dün hocalık çok fazla bir şey yoktu.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu gerçeği ortaya çıktı Fenerbahçe transfere onay verebilir

'Öyle bir takım kuracağız ki benim size şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak' sözleri lig için söylendi. Mourinho'ya Avrupa'yı düşünmüyoruz denmiş, bunu Mourinho da söyledi. O cümle lig içindi. Bu sefer Avrupa'yı öncele ne olacaktı? Kaç sene geçti Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının üzerinden.

'KIRMIZI KART REHAVETE SOKTU'

Kırmızı kart herkesi rehavete soktu. 10 kişi kaldıktan sonra daha rahat çıkmaya başladılar.

FERDİ KADIOĞLU GERÇEKLERİ

Ferdi'yi yetiştirmeye çalıştı sağlık ekibi ama olmadı. Bu haftaya yetişme ihtimali var. Olsaydı Fred'in yerinde oynayacaktı. Transferi ile alakalı Manchester United ve Brighton'ın teklifi var, Ferdi de İngiltere'ye sıcak bakıyor. Manchester'ın garanti parası Brighton'ın üstünde. Brighton ise bonusları daha fazla veriyor ancak iki teklif de Fenerbahçe yönetimi için garanti para açısından yeterli değil. Eğer artışa gidilirse Fenerbahçe yönetimi onay verebilir.

Ferdi Kadıoğlu gerçeği ortaya çıktı Fenerbahçe transfere onay verebilir

'NASIL OLUR DA 6 NUMARA GELMEZ'

Dünyanın en önemli teknik adamlarından birini getirmişsin ve 6 numara istemiş. Nasıl olur da 6 numara gelmez.

'AMRABAT BAŞTA OLMAK ÜZERE GÖRÜŞÜLEN İSİMLER VAR'

Amrabat başta olmak üzere görüşülen oyuncular var ama Premier Lig'deki transfer döneminin bitmesini bekliyorlar. Fenerbahçe'nin geçen sene Olympiakos maçında kaçırdığı fırsatın benzeri kaçtı. Tarihi bir fırsat kaçtı. Dün de gerçek bir 6 numara olsaydı... O gecikmenin bedeli milyon eurolar.