FenerbahçeFenerbahçe'ye Rade Krunic piyangosu! İtalya'dan talip çıktı

Fenerbahçe'ye Rade Krunic piyangosu! İtalya'dan talip çıktı

27.08.2024 - 18:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de taraftarların tepkisini çeken ve son dönemde formasını kaybeden Rade Krunic ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bosna Hersekli orta sahaya İtalyan ekibinin talip olduğu öne sürüldü.

Fenerbahçeye Rade Krunic piyangosu İtalyadan talip çıktı

Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe'de bir türlü beklenen performansı sergileyemeyen ve taraftarların sık sık tepkisini çeken Rade Krunic ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 30 yaşındaki orta sahaya, İtalya Serie A ekibinin talip olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu'nun vedası sonrası sol bek arayışlarına hız veren Fenerbahçe'nin orta sahada Fred'in yanına bir yıldızı daha dahil etmek istediği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin bu transfer nedeniyle gözden çıkardığı ismin Rade Krunic olduğu vurgulandı.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Rade Krunic'in gönderilmesini ve yerine takviye yapılmasını istediği belirtildi. 30 yaşındaki orta sahaya İtalya'dan talip çıktığı kaydedildi.

Serie A ekiplerinden Empoli'nin Rade Krunic'i kadrosuna katmak istediği aktarıldı. Empoli'nin Rade Krunic için ilerleyen günlerde resmi transfer teklifini sunmaya hazırlandığı vurgulandı.

30 yaşındaki orta saha, bu sezon Fenerbahçe'de 4 maça çıktı. Jose Mourinho, Rade Krunic'e toplam 223 dakika forma şansı verdi.

Haberin Devamı

Rade Krunic'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Bosna Hersekli futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro.

Sutjeska Foca altyapısında futbola başlayan Rade Krunic daha sonra Donji Srem, Hellas Verona, Borac Cacak, Empoli ve Milan'da oynadı.

Fenerbahçe, Rade Krunic'in transferi için Milan'a sezon başında 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. 30 yaşındaki orta saha, Bosna Hersek Milli Takımı'nda 33 maça çıktı. Rade Krunic, bu karşılaşmalarda 4 gol sevinci yaşadı.